HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

NAD C316 v2 + DALI ZENSOR 3 + Argon TT-2 + Argon BT2 Musikanlæg med Bluetooth

{{bundle.price}} /System
NAD C316 v2 + DALI ZENSOR 3 + Argon TT-2 + Argon BT2 Musikanlæg med Bluetooth

Billeder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

C316 v2 + ZENSOR 3 + TT-2 + BT2 er et rigtigt hi-fi-anlæg, som får dig godt i gang med at nyde vinyl og trådløs Bluetooth-musik i den kvalitet, som dine favoritter fortjener. Et velspillende og råstærkt anlæg, som du kan vokse med!

NAD C316 v2 + DALI ZENSOR 3 + Argon TT-2 + Argon BT2 – komplet og bomstærkt musikanlæg med pladespiller og trådløs Bluetooth-musik

  • Komplet og køreklart anlæg med fed stereolyd
  • Rigtig stereoforstærker med NAD PowerDrive
  • Kompakte højttalere med masser af kræfter   
  • Rigtig hi-fi-pladespiller inkl. velspillende Ortofon-pickup
  • Bluetooth til trådløs musik direkte fra din smartphone 

Her har du et bomstærkt musikanlæg med fed hi-fi stereolyd både til dit vinyl og til al den musik, du gerne vil spille trådløst via Bluetooth fra smartphone eller PC/Mac. Et godt valg, hvis du vil nyde din musik i ordentlig kvalitet – du får nemlig alt, hvad du skal bruge for at få det bedste ud af dagens mest hotte musikkilder.

NAD C316 v2 er en kompakt analog forstærker-klassiker, som uden problemer kan fyre op under de stærke DALI-højttalere, selv i et lidt større rum. Så er du allerede godt i gang. Argon-pladespilleren er et ægte hi-fi-produkt og lyder uendelig meget bedre end de legetøjs-modeller, du tit ser i elektronik-varehusene.

Det hele er køreklart – C316 v2 har nemlig en rigtig pladespiller-indgang (RIAA), så du bare skal sætte kablet til og starte pladen. Og hvis du senere skulle få lyst til at sætte andre musikkilder til anlægget – for eksempel en wi-fi-musikstreamer eller en CD-afspiller – er der naturligvis også indgange til det.

Spil trådløst med Bluetooth
Med det her anlæg er det nemt at spille trådløs musik. Den lille smarte BT2 Bluetooth-modtager klarer nemlig det hele. Du skal bare parre den én gang for alle med din smartphone, computer eller mobil, og så kører det hele med stor og lækker stereolyd.

Hvis du kan spille det på din smartphone, kan du spille det på anlægget via Bluetooth. Spotify, TIDAL, internetradio, YouTube-lyd, din egen mobile musiksamling – bare send det over til BT2, og nyd det!

Læs mere om NAD C316v2

Læs mere om DALI ZENSOR 3

Læs mere om Argon TT-2

Læs mere om Argon BT-2

Tilbehør

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge den rigtige.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her