HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

HEOS by Denon HEOS Amp HS2 + DALI ZENSOR PICO Musikanlæg med streaming

{{bundle.price}} /System
HEOS by Denon HEOS Amp HS2 + DALI ZENSOR PICO Musikanlæg med streaming

Billeder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Amp er et komplet og trådløst minianlæg i én boks. Sammen med de elegante og superkompakte DALI-højttalere har du alt, der skal til for at spille musik fra streamingtjenester, internetradio eller din mobil/tablet i fed hi-fi kvalitet.

HEOS Amp / DALI ZENSOR PICO – topmoderne minianlæg som streamer al din musik trådløst i ægte hi-fi kvalitet

  • Spiller alverdens trådløse musik fra streamingtjenester, internetradio eller din egen samling, både via wi-fi og Bluetooth
  • Styres elegant og trådløst fra din smartphone eller tablet (iOS/Android)
  • Indbygget stereoforstærker og separate kompakthøjttalere giver fed lyd i ægte hi-fi kvalitet
  • Kan nemt udbygges til trådløs musik i hele dit hjem
  • Kompakt og komplet minianlæg – perfekt til reolen

Amp og ZENSOR PICO er et køreklart minianlæg, som giver dig alt det nødvendige til at spille musik fra langt de fleste af markedets streamingtjenester, for eksempel Spotify, TIDAL eller Deezer.

Du kan også lytte til titusindvis af radiokanaler på internettet og afspille dit eget musikbibliotek fra computeren eller direkte fra smartphone/tablet – alt sammen i ægte hi-fi kvalitet, som spiller trådløse alt-i-ét højttalere ned under gulvbrædderne.

Amp har indbygget stereoforstærker, så du skal bare tilslutte de to superkompakte ZENSOR PICO-højttalere fra DALI for at få et komplet stereoanlæg. Du styrer hele dynen trådløst fra din smartphone/tablet via den smarte og brugervenlige HEOS-app (iOS/Android). Bruger du Spotify, kan du desuden streame direkte fra din Spotify-app. Og med Bluetooth oveni har du alle de trådløse muligheder, som du kan drømme om.

Også til multirum
Hvis du vil have musik i flere rum, supplerer du bare med et andet HEOS-produkt, for eksempel en trådløs HEOS 1-højttaler til det lille rum, en HEOS 7 til det større eller en HEOS soundbar til dit TV. Det er så nemt, at både unge og gamle kan finde ud af det, og i løbet af ingen tid kan du få musikken ud i alle hjørner af dit hjem. Men pas på – når du først har prøvet det, er der ingen vej tilbage!

Læs mere om HEOS Amp HS2
Læs mere om DALI ZENSOR PICO

Tilbehør

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge den rigtige.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her