HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Denon PMA-30 + DALI ZENSOR 1 Musikanlæg med Bluetooth

{{bundle.price}} /System
Denon PMA-30 + DALI ZENSOR 1 Musikanlæg med Bluetooth

Billeder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

PMA-30 med ZENSOR 1 er et superkompakt og lækkert udført minianlæg med flot digital lydkvalitet og indbygget Bluetooth. Den eksklusive aluminiumsfinish signalerer høj kvalitet i alle detaljer og udsigt til mange års musiknydelse.

Denon PMA-30 og DALI ZENSOR 1 – kompakt digitalt minianlæg med Bluetooth og ægte hi-fi-højttalere

  • Superkompakt design i ægte aluminium
  • Indbygget Bluetooth til trådløs musikafspilning fra smartphone m.m.  
  • Perfekt til digitale musikkilder (også analog indgang)
  • Kan placeres både lodret og vandret med rotérbart OLED-display og flytbare fødder
  • Højkvalitets udgang til høretelefoner 

PMA-30 + ZENSOR 1 er et smart, superkompakt og digitalt minianlæg. Her får du det bedste ud af dagens digitale musikkilder, og sammen med de kompakte og velbyggede DALI-højttalere kan PMA-30 levere en eksklusiv lydoplevelse, som du aldrig ville have forventet fra en forstærker af denne beskedne størrelse.

Du kan spille trådløst fra din smartphone via Bluetooth, og du får også en analog lydindgang. Og hvis du stadig har en CD-samling, som du gerne vil blive ved med at nyde, kan du supplere med Denons matchende CD-afspiller DCD-50.

Den tykke, gedigne aluminiumsfinish er med til at fortælle, at PMA-30 er et ambitiøst hi-fi-produkt, som er skabt til at give dig ejerglæde og mange års musiknydelse. Prikken over i'et er det unikke design med smart rotérbart display, som gør det muligt at stille forstærkeren både lodret og vandret.

PMA-30 er udført i ægte aluminium, ZENSOR 1 fås med finish i sort, hvid højglans eller valnød.

Læs mere om Denon PMA-30
Læs mere om DALI ZENSOR 1 

Tilbehør

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge den rigtige.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her