HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Denon DCD-50 + PMA-30 Musiksystem med streaming

{{bundle.price}} /System
Denon DCD-50 + PMA-30 Musiksystem med streaming

Billeder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

DCD-50 + PMA-30 er et superkompakt anlæg til CD’er og trådløs musik via Bluetooth. Her kan du nyde audiofil lydkvalitet og et eksklusivt design, der næsten intet fylder i din reol. Rotérbart display til vandret eller lodret placering.

Denon DCD-50 + PMA-30 – superkompakt digitalt anlæg med CD-afspilning og indbygget Bluetooth til trådløs musik

  • Audiofil lydkvalitet
  • Trådløs musik via Bluetooth
  • Superkompakt og elegant design
  • Solid finish i aluminium
  • Fuldt digital signalvej 

Denon DCD-50 + PMA-30 er et superkompakt anlæg med audiofil lydkvalitet til CD og musikstreaming direkte fra din smartphone via Bluetooth. Anlægget er elegant designet og fylder ikke mere end et par tykke bøger i din reol.

Tilsammen giver DCD-50 og PMA-30 dig en lydkvalitet, som du normalt ikke ville forvente fra et anlæg i denne beskedne størrelse. Signalvejen er 100% digital lige fra CD-skiven til højtalerudgangen, så du får en krystalklar og utrolig detaljeret musikgengivelse. Hvis du er til feinschmecker-lytning i et mindre rum, kan dette være den helt ideelle løsning til dig.

Forstærker og CD-afspiller matcher hinanden perfekt med deres symmetriske detaljer og eksklusive aluminumsfinish. Fødderne er flytbare, så du selv kan vælge, om du vil placere anlægget vandret eller lodret. De indbyggede displays roterer automatisk, så de passer til placeringen.

Læs mere om Denon DCD-50

Læs mere om Denon PMA-30

Tilbehør

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her