HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Bluesound POWERNODE2 + DALI ZENSOR 1 Musikanlæg med streaming

{{bundle.price}} /System
Bluesound POWERNODE2 + DALI ZENSOR 1 Musikanlæg med streaming

Billeder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

POWERNODE2 er et komplet, trådløst og særdeles velspillende minianlæg i én boks. Sammen med ZENSOR 1-højtalerne er du klar til til at spille alverdens musik i flot hi-fi-stereo fra streamingtjenester, internetradio eller din smartphone/tablet.

Bluesound POWERNODE2 / DALI ZENSOR 1 – kompakt minianlæg som streamer alverdens musik trådløst i ægte hi-fi kvalitet

  • Spiller alverdens musik trådløst fra streamingtjenester, internetradio eller Bluetooth
  • Trådløs og brugervenlig betjening fra din smartphone eller tablet (iOS/Android)
  • Kraftig indbygget forstærker og separate DALI-højtalere giver imponerende hi-fi-lyd i ægte stereo
  • Kan udbygges til trådløs musik i hele dit hjem
  • Kompakt og komplet stereo minianlæg – perfekt til reolen

POWERNODE2 og DALI ZENSOR 1 er et komplet og kompakt minianlæg, som giver dig alle de lækre trådløse muligheder og samtidig den store flotte hi-fi-lyd fra det gode gamle stereoanlæg. Du kan streame musik fra en lang række af markedets streamingtjenester, for eksempel Spotify, TIDAL eller Deezer, og du kan nyde ekstra høj 24-bit lydkvalitet fra HD-streamingtjenester. Plus Bluetooth til når det bare skal være så nemt som muligt.

Du kan lytte til titusindvis af radiokanaler på internettet og afspille hele dit eget musikbibliotek fra computeren eller direkte fra smartphone/tablet – alt sammen i ægte stereo hi-fi kvalitet, som er en helt anden og meget federe oplevelse end trådløse alt-i-ét højtalere. Dem kan du så til gengæld supplere med i andre rum. Bluesound er nemlig et ægte multirums-musiksystem med masser af smarte muligheder.

POWERNODE2 har en potent indbygget stereoforstærker på 2 x 60 watt, så du skal bare tilslutte de to DALI-højtalere, så har du et komplet og køreklart stereoanlæg. Du styrer hele dynen trådløst fra din smartphone/tablet via den smarte BluOS-app (iOS/Android). Spotify Connect er også understøttet, så du let kan streame direkte fra selve Spotify-appen.

Også til TV og multirum
Via den indbyggede IR-modtager med lærefunktion kan du tilslutte dit TV til POWERNODE2 og styre lydstyrken fra din eksisterende TV-fjernkontrol. Så er der lagt op til krystalklar digital stereolyd hver eneste gang, du tænder for dit TV. Vel at mærke, uden at du behøver at skænke anlægget en tanke. Det tænder og slukker nemlig automatisk.

Hvis du vil have musik i flere rum, supplerer du bare med et andet Bluesound-produkt, for eksempel en trådløs PULSE FLEX-højtaler til det lille rum eller en PULSE2 til det større. Det er så nemt, at både unge og gamle kan finde ud af det, og i løbet af ingen tid kan du få musikken ud i alle hjørner af dit hjem. Men pas på – når du først har prøvet det, er der ingen vej tilbage!

Læs mere om Bluesound POWERNODE2
Læs mere om DALI ZENSOR 1

Tilbehør

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge den rigtige.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her