HiFi Klubben

Gå til indhold
Tilbudstorvet Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Stereo receiver

En receiver er en stereoforstærker med indbygget radio (internetradio, FM og/eller DAB+). Med en receiver sparer du både plads og penge, fordi du får alt det nødvendige i ét kabinet. Du kan få en receiver både som kompaktsystem og i fuld størrelse med høj effekt og mange tilslutningsmuligheder.

Afhængigt af den valgte model kan du modtage FM, DAB+ og/eller internetradio. Med en DAB+ radio får du adgang til alle de landsdækkende DAB-kanaler fra DR, både P1-P4 og en håndfuld populære specialkanaler.

Vælger du en model med internetradio og streaming, kan du via dit trådløse hjemmenetværk (wi-fi) modtage titusindvis af kanaler fra hele verden - inklusive de danske DAB-kanaler og de fleste danske lokalradioer.

Din søgning gav ingen resultater.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her