Gå til indhold

Stereo receiver

En receiver er en stereoforstærker med indbygget radio (internetradio, FM og/eller DAB+). Med en receiver sparer du både plads og penge, fordi du får alt det nødvendige i ét kabinet. Du kan få en receiver både som kompaktsystem og i fuld størrelse med høj effekt og mange tilslutningsmuligheder.

Afhængigt af den valgte model kan du modtage FM, DAB+ og/eller internetradio. Med en DAB+ radio får du adgang til alle de landsdækkende DAB-kanaler fra DR, både P1-P4 og en håndfuld populære specialkanaler.

Vælger du en model med internetradio og streaming, kan du via dit trådløse hjemmenetværk (wi-fi) modtage titusindvis af kanaler fra hele verden - inklusive de danske DAB-kanaler og de fleste danske lokalradioer.

Til oktober slukkes det oprindelige DAB-signal 
1. oktober slukkes det oprindelige DAB-signal, og efter denne dato sendes udelukkende via DAB+. Hvis du har en ældre DAB-radio, som ikke understøtter DAB+, skal du derfor have dig en ny. Har du købt din DAB-radio i Hi-Fi Klubben inden for de seneste 7 år, vil den med al sandsynlighed have DAB+ (hvis din radio kan modtage og afspille DR P4 på DAB, er det en DAB+ model). Du kan finde mere information på dette link. Spørg i din butik, hvis du er i tvivl.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her