Gå til indhold

Radioer

Afhængigt af den valgte model kan du modtage FM, DAB+ og/eller internetradio. En bordradio er en fiks løsning til musik i køkken, soveværelse og andre steder, hvor det både skal være nemt og kompakt. Nogle bordradioer har mulighed for batteridrift, så du kan tage dem med overalt. Alternativt kan du vælge et komplet minianlæg med radio-funktion - se vores udvalg her.

Til oktober slukkes det oprindelige DAB-signal
1. oktober slukkes det oprindelige DAB-signal, og efter denne dato sendes udelukkende via DAB+. Hvis du har en ældre DAB-radio, som ikke understøtter DAB+, skal du derfor have dig en ny. Har du købt din DAB-radio i Hi-Fi Klubben inden for de seneste 7 år, vil den med al sandsynlighed have DAB+ (hvis din radio kan modtage og afspille DR P4 på DAB, er det en DAB+ model). Du kan finde mere information på dette link. Spørg i din butik, hvis du er i tvivl.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her