HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Ortofon Cadenza Bronze MC-pickup

{{product.price}} /stk
Ortofon Cadenza Bronze MC-pickup

Billeder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Cadenza Bronze er den næststørste high-end model i Ortofons Cadenza-serie af MC-pickupper. Eksklusiv teknologi som Replicant 100-nål og guldbelagt kobbertråd tager dig tæt på den absolutte top med varme, klarhed og dynamik fra øverste liga.

Cadenza Bronze er den næststørste model i Ortofons bedste serie af high-end pickupper. Her får du blandt andet en Replicant 100-nål monteret på en nålearm af aluminium og spoler med guldbelagt kobbertråd, der sammen med det avancerede magnetsystem præsterer en fyldig og romantisk lydkvalitet. Forvent klarhed, dynamik og detaljering fra øverste liga.

Se eventuelt producentens hjemmeside for mere info.

GRATIS MONTERING: Hvis du køber en ny pickup i Hi-Fi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Spørg i din Hi-Fi Klubben butik for info.

Hi-Fi Klubben kan også levere en række andre produkter fra Ortofon ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Tekniske specifikationer

  • GRATIS MONTERING: Hvis du køber en ny pickup i Hi-Fi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Spørg i din Hi-Fi Klubben butik for info.
  • Hi-Fi Klubben kan også levere en række andre produkter fra Ortofon ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Tilbehør

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge den rigtige.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her