HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Denon RCD-M41 + ALTO5 Musikanlæg med Bluetooth

{{bundle.price}} /System
Denon RCD-M41 + ALTO5 Musikanlæg med Bluetooth

Billeder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

RCD-M41/ALTO5 er et lækkert minianlæg med indbygget DAB-radio, Bluetooth, CD, digitale og analoge indgange – og fed stereolyd til både musik og TV. Vaskeægte hi-fi i flot metalfinish, lige til reolen. Sort eller sølv, fås også i ren FM-version.

Denon RCD-M41 / Argon ALTO5 – lækkert og velspillende minianlæg med DAB/FM-radio, Bluetooth, CD og masser af muligheder

  • Kompakt og lige til reolen
  • Indbygget Bluetooth til trådløs musikstreaming fra smartphone, tablet m.m.
  • Indbygget DAB/FM-radio og CD-afspiller (fås også i ren FM-version)
  • Flot lyd i ægte stereokvalitet
  • Flot metalfinish i sort eller sølv 

Denon RCD-M41 og Argon ALTO5-højttalerne udgør tilsammen et lækkert minianlæg med en stereolyd, der langt overgår selv de bedste alt-i-ét højttalere. Højttalerne er kompakte, og RCD-M41 er også kun 22 cm bred, så du kan uden problemer finde plads til anlægget i langt de fleste reoler.

Ud over en fin stereoforstærker har RCD-M41 indbygget DAB/FM-radio, CD-afspiller og Bluetooth til trådløs musikstreaming fra din smartphone eller andre bærbare enheder. Så er du klar til at nyde musik i høj lydkvalitet, uanset hvor du spiller den fra. Fås også i ren FM-version.

Læs mere om Denon RCD-M41

Læs mere om Argon ALTO5

Tilbehør

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge den rigtige.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her