Gå til indhold

Denon Ceol Piccolo + DALI ZENSOR Pico Musiksystem med streaming

CEOL Piccolo er kompaktsystemet til dig, som har droppet cd’er og heller ikke længere har brug for FM-radio. Selvom dimensionerne er minimale, får du hele 2 x 45 watt. Kombineret med DALI ZENSOR Pico får du et super kompakt og velspillende system.

Varenummer:: {{bundle.code}}

{{bundle.lowestPrice}} /Sæt

Highlights DENON CEOL PICCOLO – ELEGANT MINIANLÆG MED LUKSUSLYD, TRÅDLØS NETVÆRKSFUNKTION, SPOTIFY, AIRPLAY OG UTALLIGE MULIGHEDER

CEOL Piccolo er CEOL-systemets lillebror. Piccolo er skabt til dig, som har droppet cd’erne og heller ikke længere har brug for FM-radio. Selvom dimensionerne er minimale, får du hele 2 x 45 watt og seriøs lydkvalitet, så du kan få det bedste ud af et sæt gode hi-fi-højttalere.

På toppladen finder du betjeningsknapper og iPod-dock. Via USB-tilslutningen kan du også afspille musik i optimal digital kvalitet fra f.eks. en almindelig USB-nøgle eller en ”mass-storage” kompatibel MP3-afspiller. Både dock og USB-indgang har ladefunktion, så du kan tanke frisk strøm til din iPod/iPhone/iPad, selv når anlægget står i standby. Via den optiske lydindgang kan du tilslutte en digital lydkilde, for eksempel dit flad-tv, og du får også analog audio-ind.

ZENSOR PICO er en superkompakt og elegant hi-fi-højttaler, som er lige til at placere på en hylde eller på væggen via det integrerede nøglehuls-vægbeslag. Her får du ægte kvalitetslyd uden store højttalere, og de seriøse enheder giver et overraskende dynamisk og velopløst lydbillede, som får både musik og filmlyd til at præsentere sig flot i et mindre rum.

ZENSOR PICO er tunet til en placering tæt på væggen, og den vil give dig lydoplevelser i en helt anden liga i forhold til de plastikhøjttalere, der følger med varehusenes billige mikrosystemer.

ZENSOR PICO er tunet til en placering tæt på væggen, og den vil give dig lydoplevelser i en helt anden liga i forhold til de plastikhøjttalere, der følger med varehusenes billige mikrosystemer.

Læs mere om Denon Ceol Piccolo her.

Læs mere om Dali Zensor Pico her.

Obs: højttalerkabel følger ikke med, men skal købes separat. 

Anmeldelser

3,5

Baseret på 4 anmeldelser fra kræsne medlemmer

Martin Larsen

Jeg købte dette sæt for nogle år siden. Det ville jeg ønske at jeg aldrig havde gjort. Jeg havde gået i en årrække uden anlæg og så frem til at få ordentlig lyd i stuen igen. Og lyden er der heller ikke noget galt med, når jeg kan få anlægget til at virke. Alt for tit kan jeg ikke streame musik eller også får jeg den besked "Ceol piccolo" bruges af en anden. Og så må jeg hente min datters Bluetooth højttalere for at få musik i stuen! Det var jo ikke det der var meningen:-( Den fjernbetjenings app der kan downloades virker heller ikke særligt godt. Så alt i alt er jeg meget utilfreds med dette køb.

8 måneder siden

Thomas Broen

Jeg købte dette sæt for nogle år siden og har brugt det i lang tid. Lyden er rigtig god i dette lille sæt og jeg har generelt været meget tilfreds med den del. MEN, der hvor dette system ikke fungerer særligt godt er alt hvad der har med onlinefunktionalitet at gøre. Interfacet er sløvt og uoverskueligt (Forestil dig Windows 3.11 menustrukturer med mange undermenuer) og den medfølgende App er ikke særligt god. Og derudover er internetforbindelsen på den lille Denon, ustabil. Og det gælder både med LAN og Trådløs forbindelse. Derudover burde det virke med Spotify Connect eller AirPlay - hvilket det kun gør sporadisk (Om der er noget med produktversion der er gået min næse forbi ved jeg ikke - Jeg kan i hvert fald ikke få det til at virke med min model - Også efter opdatering af firmware mv.)

8 måneder siden

Kent Gjerlev

Har købt 2 af disse højtaler, da de var på tilbud sammen med en Denon CEOL Piccolo N4. Er mere end tilfreds, hold da K*** en lyd fra så små højtaler, spiller meget bedre og mere rent end min sonos play 5.

16 måneder siden

Peter Thorup

Fantastisk lille sæt med mange muligheder. Spiller fint, men savner en sub. Kan tydeligt mærke kvaliteten fra Denon og Dali i dette anlæg, selvom det er i den billige ende af skalaen. Et fint begynder anlæg eller anlæg til dem som gerne vil have bedre lyd ud af deres tv samt have muligheden for netradio og spotify i samme enhed.

18 måneder siden

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her