Gå til indhold

Denon Denon RCD-M40 / Argon 6350 Stereosystem

RCD-M40 er en seriøs, kompakt stereoforstærker, der let driver de kompakte 6350-højttalere. Digitale og analoge indgange, indbygget FM-radio og CD-afspiller og fed stereolyd til både musik og TV – alt sammen til en rørende lav pris.

Varenummer:: {{bundle.code}}

{{bundle.lowestPrice}} /Sæt

Highlights

  • Kompakt og lige til reolen
  • Flot lyd i ægte stereokvalitet
  • To optiske digitalindgange til f.eks. TV-lyd, musikstreamer eller Bluetooth-modtager
  • Indbygget FM-radio og CD-afspiller
  • God råstyrke for et minianlæg

Denon RDC-M40 / Argon 6350 – superkompakt stereoanlæg med både digitale og analoge muligheder
RDC-M40-forstærkeren fra Denon og 6350-højttalerne fra Argon udgør tilsammen et superkompakt stereoanlæg med en stereolyd, der stortrumfer selv de bedste alt-i-ét højttalere. Højttalerne fylder ikke meget, og RDC-M40-forstærkeren er kun 22 cm bred – her er et komplet minianlæg, der passer ind på stort set alle reoler!

RDC-M40 har både indbygget FM-radio og CD-afspiller, så du kan nyde timevis af musik fra de forskellige radiostationer eller nyde din CD-samling i den kvalitet, den fortjener.

Masser af tilslutninger – også til TV
RDC-M40 er en superkompakt stereoforstærker med masser af tilslutningsmuligheder. På bagsiden gemmer sig én analog indgang, men også to optiske digitalindgange, så du for eksempel kan tilslutte dit TV og nyde lækker digital lydkvalitet.

En anden mulighed kunne være at tilslutte en musikstreamer eller Bluetooth-receiver. RCD-M40 har også USB-indgang på fronten, så du kan nyde optimal digital lydkvalitet fra din iPod eller iPhone.

Læs mere om Denon RCD-M40 

Læs mere om Argon 6350

Obs: højttalerkabel følger ikke med men skal købes separat. 

Anmeldelser

5,0

Baseret på 1 anmeldelser fra kræsne medlemmer

Kim Frandsen

Super godt anlæg, og lyden er super fed

12 måneder siden

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her