Gå til indhold
Steinway Lyngdorf Steinway Lyngdorf S-Series Højtalersystem Højtalersystem

Steinway LyngdorfS-SeriesHøjtalersystem

Krystalklare musikoplevelser med uovertruffen dynamik og råstyrke fra et diskret og møbleringsvenligt anlæg. Et unikt og kompromisløst musiksystem.
System220.000,-
Ikke på lager
 Opleves delvist i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Steinway Lyngdorf Model S system – enestående musikoplevelser fra et diskret og elegant musikanlæg

OBS: Dette system er 6 år i træk (2012-2017) kåret som ’Editors Choice’ af det legendariske amerikanske high-end magasin Absolute Sound! Se mere

Model S systemet fra Steinway Lyngdorf er et unikt stereosystem, som giver dig den samme lydkvalitet som fra et tungt high-end-anlæg med store gulvhøjtalere. Det ser ikke ud af meget, men det er netop hovedpointen med dette system. Den fantastiske lyd leveres af to diskrete væghøjtalere suppleret af to subwoofere, som du kan placere helt ude i hjørnerne, så de ikke påkalder sig unødig opmærksomhed. Så behøver du ikke at indrette din stue efter anlægget, og det giver dig frihed til at skabe dit helt perfekte boligmiljø.

Model S præsterer en lyd, som du er nødt til at opleve for at tro på det. Det er næsten naturstridigt, at et så kompakt anlæg kan spille så krystalklart og dynamisk. Musikerne træder frem for dig, som hvis de rent faktisk spillede i din egen stue. Og bassen går ubesværet helt ned i den allerdybeste oktav med et enormt kraftoverskud, helt uden udtværing og resonanser. Model S systemet er en musikoplevelse, der går både i øret, mellemgulvet og hjertet – i ethvert rum!

Krystalklar lyd i ethvert rum
Lyngdorfs unikke RoomPerfect-system sørger for at tilpasse lyden til netop dit hjem, så du kan få en fuldstændig naturtro musikgengivelse, uden at din stue skal indrettes som et lydstudie af den grund. Resonanser og udtværing af lyden elimineres utrolig effektivt, så kun den rene lyd er tilbage – så dynamisk og detaljeret som kunstneren har tiltænkt den ved indspilningen. Dette er endnu en feature, som er med til at adskille Steinway Lyngdorf fra alt andet på markedet

Model S systemet består af to S-15 væghøjtalere, to S-210 passive subwoofere (’boundary woofers’), en Model SP-1 processor og to A1 effekttrin, som leverer massive 4 x 400 watt. Hver højtaler er bestykket med en specialdesignet lynhurtig 5,25” mellemtone, og den eksklusive Air Motion Transformer diskant er med til at sikre en uovertruffen detaljering og rumlighed i lydbilledet.

De to subwoofere drives fra den ene A1-forstærker og rummer hver især hele to 10” basenheder med ekstrem slaglængde. En kombination, som leverer en næsten uudtømmelig dynamik og råstyrke selv i store rum.

Steinway Lyngdorf Model S system fås med finish i mat sort lak. Andre finishes og konfigurationer kan leveres på bestilling mod merpris. Kontakt HiFi Klubben for køb og yderligere information.

Læs mere om Steinway Lyngdorf

Systemet indeholder:

Highlights

  • Suverænt klart, detaljeret og tredimensionelt lydbillede
  • Dynamik og råstyrke fuldt på højde med store traditionelle high-end systemer
  • Eksklusiv matlakeret finish
  • State-of-the-art digital signalbehandling og forstærkerteknologi med 4 x 400 watt
  • Indbygget RoomPerfect rumkorrektion for optimal tilpasning til ethvert lytterum