Gå til indhold
Højtalersystem

Steinway Lyngdorf O-Series

255.394,-System
Forventes på lager 29. september 2023
Krystalklare musikoplevelser og finish i absolut verdensklasse. Et anlæg med unikke kvaliteter til de allermest krævende musikelskere.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Steinway Lyngdorf Model O system – kompromisløst musikanlæg for kompromisløse musikelskere

  • Suverænt klart, detaljeret og tredimensionelt lydbillede
  • Enestående finish i højglanspoleret sort pianolak
  • State-of-the-art digital signalbehandling og forstærkerteknologi
  • Overlegent ’headroom’ med 2 x 400 watt  
  • Indbygget RoomPerfect rumkorrektion for optimal tilpasning til ethvert lytterum

Model O systemet fra Steinway Lyngdorf er et stereosystem i den absolutte luksusklasse. Her får du den samme unikke lydoplevelse som fra deres store og kostbare topsystemer, blot i en mere kompakt og enklere udgave. Musikken flyder krystalklart og dynamisk fra de to elegante gulvhøjtalere, og musikerne træder frem for dig, som hvis de rent faktisk spillede i din egen stue. Dette er lydkvalitet på et niveau, som kun dine ører kan fortælle dig hele historien omkring.

Dine øjne og din følesans vil til gengæld fortælle dig meget mere om den helt utrolige omhu, som er lagt i den overdådige ’Ebony Black’ højglanslakering. Udført på samme måde og med samme ekstreme kvalitetskontrol som på de legendariske koncertflygler fra Steinway & Sons.

Krystalklar lyd i ethvert rum

Lyngdorfs unikke RoomPerfect-system sørger for at tilpasse lyden til netop dit hjem, så du kan få en fuldstændig naturtro musikgengivelse, uden at din stue skal indrettes som et lydstudie af den grund. Resonanser og udtværing af lyden elimineres utrolig effektivt, så kun den rene lyd er tilbage – så dynamisk og detaljeret som kunstneren har tiltænkt den ved indspilningen. Dette er endnu en feature, som er med til at adskille Steinway Lyngdorf fra alt andet på markedet

Model O systemet består af to Model O gulvhøjtalere, en Model SP-1 processor og et A1 effekttrin, som leverer massive 2 x 400 watt. Hver højtaler er bestykket med en specialdesignet lynhurtig 6” bas/mellemtone, som suppleres i den dybe oktav af en 8” slave-enhed. Den eksklusive Air Motion Transformer diskant er med til at sikre en uovertruffen detaljering og rumlighed i lydbilledet.

Steinway Lyngdorf Model O system fås med finish i højglans sort pianolak. Andre finishes og konfigurationer kan leveres på bestilling mod merpris. Kontakt HiFi Klubben for køb og yderligere information.

Steinway Lyngdorf Steinway Lyngdorf O-Series Højtalersystem Højtalersystem

Systemet indeholder: