Gå til indhold
Soundboks HELLBOKS Special Edition Bluetooth højtaler

SoundboksHELLBOKS Special EditionBluetooth højtaler

HELLBOKS er en limited edition custom made SOUNDBOKS 2 med officielt COPENHELL logo. Den laves kun i meget begrænset antal.
stk6.325,-
 Opleves i

Læs mere:

Beskrivelse

HELLBOKS er en limited edition custom made SOUNDBOKS 2 med officielt COPENHELL logo. Den laves kun i meget begrænset antal. Det er en batteridrevet lydtrykskanon med indbygget Bluetooth. Med lydniveau næsten højt nok til at overdøve Slipknot på scenen og med batteritid, der overlever selv de sidste krampetrækninger fra de mest insisterede gæster. Klarer både varme, øl, mudder og sågar en omgang Five Finger Death Punch.

Vær opmærksom på HELLBOKS er gennemtestet af de hårdeste festivalgængere. Derfor kan kassen have været åbnet på forhånd.

HUSK: Du kan ikke altid regne med, at dine naboer er lige så meget i festhumør som dig. Med store kræfter følger stort ansvar – så brug din SOUNDBOKS med omtanke!

BEMÆRK: HELLBOKS produceres kun ifølge bestilling, som løber til udgangen af juli. Produktionen af HELLBOKS starter først efter denne dato. Levering vil derfor starte i slutningen af juli måned 2019.

Highlights

  • KUN FORUDBESTILLING - Lagerføres ikke!
  • Limited Copenhell Edition
  • Batteriet giver op til 40 timers musik og kan let udskiftes (ekstra batteri købes separat)
  • Holder til både vand, sne, kulde og varme
  • Indbygget Bluetooth for trådløs musikafspilning