Gå til indhold

DenonPMA-1600NE + DALI OPTICON 6Kompaktanlæg

Tungt analogt anlæg med lyd i audiofil kvalitet. Eksklusiv aluminiumsfinish og masser af tilslutninger, inkl. digitale lydkilder og pladespiller.

Læs mere:

Beskrivelse

Denon PMA-1600NE + DALI OPTICON 6 – tungt, audiofilt og analogt anlæg med suveræn lyd til både digitale og analoge musikkilder inkl. pladespiller (MM/MC)

PMA-1600NE + OPTICON 6 er et audiofilt anlæg med en tung og strømstærk forstærker, der driver de seriøse DALI-gulvhøjtalere i overlegen stil. Et fremragende valg til dig, der sætter pris på solid kvalitet og den musikalske lyd fra en velbygget analog forstærker.

PMA-1600NE har rigeligt med råstyrke til at fylde hele stuen med audiofil lyd. Du kan tilslutte analoge lydkilder inklusive pladespiller (MM/MC), eller du kan udnytte den indbyggede D/A-konverter, der opsampler alle dine digitale lydkilder til 32-bit kvalitet. PMA-1600NE er gennemført konstrueret med lækker aluminiumsfinish, så det visuelle indtryk kan leve op til de lydmæssige præstationer.

OPTICON 6 er en velbygget gulvhøjtaler med overbevisende hi-fi-lyd. Den bruger unikke DALI-teknologier som det dobbelte diskantmodul, der giver silkeblød diskant med stor spredning, og træfibermembraner, der giver præcis og velopløst lyd, uanset om du spiller på høj eller lav lydstyrke. Med deres relativt kompakte kabinet kan højtalerne stadig passe ind i en almindelig stue uden at stjæle hele billedet.

Læs mere om Denon PMA-1600NE

Læs mere om DALI OPTICON 6

Tilbehør til Denon PMA-1600NE + DALI OPTICON 6

Anbefalede produkter