Gå til indhold

DALIOPTICON 6 + OPTICON 1 + OPTICON VOKAL + SUB K-14 F - 5.1Højtalersystem

Stilrent 5.1-højttalersystem i den seriøse hi-fi-klasse, til både hjemmebio og musik. Med en eksplosiv subwoofer, der kan mærkes i hele kroppen.

Læs mere:

Beskrivelse

DALI OPTICON 5.1 – stilrent 5.1-kanals surroundsystem i den seriøse hi-fi-klasse

OPTICON 5.1-systemet er til dig, der vil have elegant højttalerdesign og superlækker lyd til både film og musik. Her er du rykket op i den seriøse hi-fi-klasse, og den eksplosive 14" subwoofer giver dig en bas, som du kan mærke i hele kroppen.

Designet er stilrent med højglansfronter, så du vil nyde synet, uanset om du vælger at bruge højttalerne med eller uden stoffronter. Bas/mellemtone-enhederne fremtræder med DALIs karakteristiske rustrøde træfiber-membraner, og magneterne på bagsiden bruger den geniale SMC-teknologi, som eliminerer forvrængning og giver dig krystalklar gengivelser af stemmer og instrumenter.

Gulvhøjttalerne og centerhøjttaleren er bestykket med DALIs unikke hybriddiskant, der kombinerer kvaliteterne fra både bånddiskant og softdome. Det betyder, at du får en silkeblød og utrolig luftig diskantgengivelse og samtidig en flot spredning, så alle i stuen kan nyde den flotte lyd.

Alt i alt en virkelig lækker og velspillende højttalerløsning, som vil give masser af store oplevelser for både film- og musikentusiaster.

DALI OPTICON 5.1 højttalersystemet fås i valnød, mat hvid eller sort.

Læs mere om DALI OPTICON 6 gulvhøjttaler

Læs mere om DALI OPTICON 1 kompakthøjttaler

Læs mere om DALI OPTICON VOKAL centerhøjttaler

Læs mere om DALI SUB K-14 F subwoofer

 

Tilbehør til DALI OPTICON 6 + OPTICON 1 + OPTICON VOKAL + SUB K-14 F - 5.1