Gå til indhold

NADM22.2Effektforstærker

Massiv råstyrke, suveræn lydkvalitet samt design og finish i verdensklasse. Dette effekttrin driver enhver højttaler i overlegen high-end-stil.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

NAD M22.2 – 2 x 300 watt high-end Klasse D-effektforstærker med lyd, råstyrke og design i absolut verdensklasse

M22.2 er en high-end analog Klasse D-effektforstærker med enestående ren lyd og næsten uudtømmelig råstyrke, selv i de mest krævende højttalerbelastninger. Altsammen med et minimalt strømforbrug og i et kabinet, som er langt mere kompakt, end du har været vant til fra tilsvarende analoge high-end-konstruktioner.

Effekten er hele 2 x 300 watt, og NAD's unikke digitale PowerDrive-teknologi gør det muligt at få alle musikkens dynamiske udladninger uforvrænget ud i alle højttalere ved ethvert lydtryk. Du får både ubalancerede og balancerede indgange (RCA/XLR), så du kan kombinere M22.2 med enhver højkvalitets forforstærker på markedet. Den oplagte partner er naturligvis NAD's egen M12, som matcher det forrygende flotte design og den eksklusive finish i tung, massiv aluminium.

Alle fordelene fra Klasse D – uden ulemperne
NAD's kompromisløse brug af Klasse D switching-teknologi muliggør en forstærkerkonstruktion, hvor helt op til 90% af energien sendes ud i højttalerne i stedet for at ende som varme i køleribberne. M22.2 præsterer en neutral, transparent og dynamisk gengivelse helt uden klinisk eller "digitalt" præg. Med andre ord får du det alt det bedste fra switching-princippet, men uden de ulemper, som ofte følger med. Hvis du indtil nu har sværget til traditionelle analoge forstærkere som det eneste rigtige, skylder du dig selv at opleve M22.2.

Brokobling til ekstreme 1 x 900 watt
I modsætning til den oprindelige M22 kan M22.2 brokobles til mono-effekttrin via en omskifter på bagsiden. I denne indstilling får du ekstreme 900 watt i 8 ohm til rådighed. Vel at mærke 900 watt i kompromisløs high-end kvalitet! Med to brokoblede M22.2 som monoblokke har du effekt nok til at drive et hvilket som helst højttalersystem til den yderste grænse og med total kontrol. Brokoblingen giver dig også lavere harmonisk forvrængning i forstærkerne og generelt bedre lydkvalitet, selv ved lave niveauer.

Dette er selvfølgelig ikke en gratis løsning, men i forhold til mange high-end alternativer er der faktisk tale om et regulært røverkøb. Prøv bare at se, hvad du skal betale for en lige så velspillende løsning fra andre producenter (hvis du kan finde en). Så vil du indse, at NAD her har begået en virkelig genistreg!

M22.2 fås i sølv aluminiumsfinish.

Highlights

 • Enestående ren og detaljeret lyd
 • Kan ubesværet drive næsten ethvert højttalersystem
 • Eksklusivt og solidt design med forrygende finish i aluminium
 • Både balanceret og ubalanceret tilslutning (XLR/RCA)
 • Kan brokobles til 1 x 900 watt i 8 ohm
Peter Ingemann
Hillerød
99 butikkerFind nærmeste butik
Peter Ingemann

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

 • Enestående ren og detaljeret lyd
 • Kan ubesværet drive næsten ethvert højttalersystem
 • Kan brokobles til 1 x 900 watt i 8 ohm via omskifter på bagside
 • Eksklusivt og solidt design med forrygende finish i aluminium
 • 3-trins gain-justering
 • Meget lavt energiforbrug i forhold til kraftressourcerne
 • Både balanceret og ubalanceret tilslutning (XLR/RCA)
 • Auto-tænd via 12V trigger-ind

Tekniske specifikationer

Dæmpningsfaktor800
Dynamisk effekt400 watt
Forvrængning (THD)0,1%
Udgangseffekt 4 ohm300 watt
Udgangseffekt 8 ohm300 watt

Tilbehør til NAD M22.2

Anbefalede produkter

DALI EPICON 6 Gulvhøjtaler
DALI EPICON 6
Gulvhøjtaler
88.998,- / par