Gå til indhold

NADM22.2 x 2Effektforstærker

Monster-forstærkersæt med massiv råstyrke og suveræn lydkvalitet. Kan få selv det mest krævende højtalersystem til at yde sit maksimale.

Læs mere:

Beskrivelse

NAD M22.2 x 2 – 2 x 900 watt high-end effektforstærker-sæt med lyd, råstyrke og design i absolut verdensklasse

M22.2 x 2 er et high-end forstærkersæt, som består af to styk brokoblede M22.2 effekttrin. Du får utrolige 2 x 900 watt i 8 ohm, enestående ren lyd og næsten uudtømmelig råstyrke. Altsammen med et minimalt strømforbrug, som skyldes NAD's raffinerede brug af Klasse D-teknologien.

Med 2 x 900 watt i kompromisløs high-end kvalitet har du effekt nok til at drive et hvilket som helst højtalersystem til den yderste grænse og med total kontrol. Du får både ubalancerede og balancerede indgange (RCA/XLR), så du kan kombinere sættet med enhver højkvalitets forforstærker på markedet. Den oplagte partner er naturligvis NAD's egen M12, som matcher det forrygende flotte design og den eksklusive finish i tung, massiv aluminium.

Prøv bare at se, hvad du skal betale for en lige så velspillende løsning fra andre producenter (hvis du kan finde en). Så vil du indse, at NAD her har begået en virkelig genistreg, som bringer den fuldstændig kompromisløse lydkvalitet inden for rækkevidde af almindelige musikelskere.

Læs mere om NAD M22.2

Tilbehør til NAD M22.2 x 2

Anbefalede produkter

Forforstærker
26.999,- / stk