Gå til indhold

NAD C368BEE + MDC BLUOS + DALI OPTICON 5Højtalersystem

Full-size system med 2 x 80 NAD-watt, indbygget Spotify og lyd i den virkelige fornemme klasse. DALIs nye gulvstående OPTICON 5 fuldender oplevelsen.

Læs mere:

Beskrivelse

C368 er en råstærk og utrolig alsidig hybrid digital stereoforstærker fra NAD's New Classic-serie. 2 x 80 seriøse watt kan i bedste NAD-tradition drive selv meget strømkrævende højttalere i overlegen stil ved ethvert lydtryk. Designet er enkelt og diskret som altid, men du vil ikke kunne undgå at bemærke det nye frontdisplay, som giver forstærkeren et både råt og moderne visuelt udtryk. Et suverænt forstærkervalg, hvis du ikke har brug for den massive effekt fra topmodellen C388.

Med C368 har NAD taget alle deres bedste kvaliteter og tilpasset dem både dagens og morgendagens digitale teknologi og musikkilder. Resultatet er så overbevisende, at du uden at overdrive kan kalde C368 og dens mindre New Classic-søskende for full-size stereoanlæggets fremtid.

Du får den samme store og dynamiske lyd som i de legendariske analoge forgængere, blot endnu bedre og med et langt mindre strømforbrug. Du får samtidig alle de muligheder, du kan ønske dig til både digital og analog musik, inklusive 24-bit HD-lyd og opgradering med streaming og multirum.

DALI OPTICON 5 – kompakt allround-gulvhøjttaler med flotte hi-fi-kvaliteter
OPTICON 5 er den mest kompakte gulvhøjttaler i DALIs OPTICON-serie. Den er ideel til dig, som sætter pris på de små dimensioner og det præcise stereobillede fra en højkvalitets tovejs stativhøjttaler, men samtidig gerne vil have gulvhøjttalerens ekstra fylde i bassen.

I modsætning til storebror OPTICON 6 er finder du her kun én 6,5" bas/mellemtone-enhed, hvilket giver lidt mindre råstyrke i store rum. Men enheden spiller stadig dybt, stramt og præcist, så OPTICON 5 kan magte en almindelig stue uden problemer.

Med sit enkle og elegante design kan OPTICON 5 uden problemer indpasses diskret i et moderne boligmiljø, og hvis du ikke har behov for de større OPTICON- modellers ekstra råstyrke, kan dette være det perfekte højttalervalg for dig.

Seriøs teknologi sikrer seriøs lydkvalitet
DALIs unikke SMC-magnetsystem og seriøs kvalitet helt ned i de mindste detaljer gør OPTICON 5 i stand til at levere en særdeles ren, dynamisk og uforvrænget musikgengivelse. Samtidig giver det eksklusive dome/bånd-diskantmodul et suverænt velopløst lydbillede helt uden aggressivitet. Det sikrer desuden en optimal lydfordeling, også selvom du ikke sidder præcis midt imellem højttalerne.

OPTICON 5 fås med finish i sort ask, mat hvid eller valnød.

NAD MDC DD-BluOS – byg Bluesound ind i din NAD-forstærker
MDC DD-BluOS er et højkvalitets Bluesound-opgraderingsmodul, som passer til NAD's stereoforstærkere M12, C390DD, C388 og C368. I ét hug får du fuld Bluesound-musikstreaming (inkl. Spotify Connect, TIDAL m.fl.) samt wi-fi, Bluetooth og lækker trådløs app-kontrol af musikafspilningen.

Alt dette foregår med dagens bedst mulige digitale lydkvalitet. Og det er kun begyndelsen. Modulet integrerer nemlig perfekt med resten af Bluesound-systemet, og derfor kan du på et øjeblik tilføje yderligere trådløse Bluesound-musikstreamere og få streamingmusik i topkvalitet i hele dit hjem.

Læs mere om NAD C368 her

Læs mere om NAD MDC BLUOS her

Læs mere om DALI OPTICON 5 her