Gå til indhold

NADC328 + DALI SPEKTOR 6Stereosystem

Meget velspillende anlæg i fuld størrelse med Bluetooth og utallige muligheder til både digital og analog musik inkl. pladespillerindgang.

Læs mere:

Beskrivelse

NAD C328 + DALI SPEKTOR 6 – råstærkt musikanlæg med Bluetooth, fremragende lyd og perfekt funktion til dit TV

C328 og SPEKTOR 6 er et vaskeægte hi-fi stereoanlæg i fuld størrelse. Her får du den fysiske lyd, som du kan mærke i mellemgulvet, og du får samtidig alle de funktioner, du har brug for til en lækker musikoplevelse. Via Bluetooth kan du spille alverdens lyd trådløst fra din smartphone, inkl. musiktjenester, YouTube og internetradio.

Du kan tilslutte både digitale og analoge musikkilder inkl. pladespiller, og kombinationen af NAD og DALI har i årtier garanteret lyd i topklasse. Det hele kommer i stilrent design og med 2 x 50 strømstærke NAD-watt til at sparke vellyden ud i stuen. Dette er seriøs stereo!

Genialt til TV-lyd
NAD har gjort det utrolig nemt at få superlyd fra dit TV. Ikke nok med, at du kan tilkoble TV-lyden digitalt via den optiske indgang – du kan også styre lydstyrken fra din eksisterende TV-fjernbetjening! C328 kan endda tænde automatisk fra standby, når du tænder for dit TV. Det betyder TV-lyd i superkvalitet hver eneste gang – uden besvær, uden ekstra fjernbetjeninger, og uden at du skal være nervøs over næste elregning.

DALI SPEKTOR 6 – stærk, velspillende og prisvenlig allround gulvhøjtaler
SPEKTOR 6 er en velspillende og solid gulvhøjtaler, som for yderst rimelige penge kan give dig flot detaljering og overbevisende fullrange-lyd med bas og stortrommer, der virkelig kan mærkes i mellemgulvet. De to 6,5” bas/mellemtone-enheder spiller dybt og præcist og kan magte selv større lytterum uden hjælp fra en subwoofer. Samtidig er SPEKTOR 6 ikke større, end at den stadig kan indpasses i en almindelig stue uden at tage hele opmærksomheden.

C328 fås i sort finish. SPEKTOR 6 fås i sort ask, hvid og valnød.

Læs mere om NAD C328 
Læs mere om DALI SPEKTOR 6