Gå til indhold

NADC328 + DALI OBERON 1Kompaktanlæg

Kompakt og meget velspillende anlæg med Bluetooth og utallige muligheder til både digital og analog musik inkl. pladespillerindgang.

Læs mere:

Beskrivelse

NAD C328 + DALI OBERON 1 – møbleringsvenligt musikanlæg med Bluetooth, fremragende lyd og perfekt funktion til dit TV

C328 og OBERON 1 er et vaskeægte hi-fi stereoanlæg med flot råstyrke og alle de funktioner, du har brug for til en lækker musikoplevelse. Via Bluetooth kan du spille alverdens lyd trådløst fra din smartphone, inkl. musiktjenester, YouTube og internetradio.

Du kan tilslutte både digitale og analoge musikkilder inkl. pladespiller, og kombinationen af NAD og DALI har i årtier garanteret lyd i topklasse. Det hele kommer i stilrent og kompakt design og med 2 x 50 strømstærke NAD-watt til at sparke vellyden ud i stuen. Dette er seriøs stereo!

Genialt til TV-lyd
NAD har gjort det utrolig nemt at få superlyd fra dit TV. Ikke nok med, at du kan tilkoble TV-lyden digitalt via den optiske indgang – du kan også styre lydstyrken fra din eksisterende TV-fjernbetjening! C328 kan endda tænde automatisk fra standby, når du tænder for dit TV. Det betyder TV-lyd i superkvalitet hver eneste gang – uden besvær, uden ekstra fjernbetjeninger, og uden at du skal være nervøs over næste elregning.

DALI OBERON 1 – små højtalere til store musikoplevelser
OBERON 1 er en superkompakt hi-fi-højtaler, som leverer en imponerende lydkvalitet, når du slutter den til en god forstærker som C328. Du kan hænge OBERON 1 på væggen med det indbyggede nøglehuls-beslag, stille den i reolen eller placere den på en stander. I alle tilfælde får du en overbevisende åben og dynamisk lyd i ægte hi-fi-stereo, som sagtens kan fylde en almindelig stue.

C328 fås i sort finish. OBERON 1 fås i sort, hvid, lys eg og mørk valnød.

Læs mere om NAD C328
Læs mere om DALI OBERON 1