Gå til indhold

Vm acoustics CD Hylde

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}}

Hylden består af en laserskåret stålplade, der har fået en stærk og ridsefast stålgrå pulverlakering.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Produktbeskrivelse

På et uoverskueligt marked fyldt med forskellige opbevaringsystemer til CDere udmærker VM-CD sig ved at være diskret, funktionel og billig. Systemet består af en hylde med en matchende CD-støtte. Dette er dimensioneret så man kan vippe den enkelte CD såvel oppefra som nedefra.

Desuden er det let at indsætte en ny CD på sin plads, idet en hel række CDere kan skubbes på en gang, hvilket er nødvendigt hvis der er en systematisk orden (alfabetisk eller kronologisk etc.). Systemet gør det let at udvide opbevaringssystemet i takt med samlingens udvidelse samtidig med at vægplaceringen sikrer minimalt pladsspild.

VM-CD kan naturligvis lige så godt anvendes til CD-ROM og DVD.Hylden har aflange monteringshuller for at lette en vandret montering.

Tekniske specifikationer

  • Der medfølger alle nødvendige skruer, dybler etc. til monteringen
  • Kapacitet: Ca. 48 CD´er
  • Kan også bruges til DVD og andre medier
  • Størrelse : 49 x 7,5 x 12,0 cm BxHxD)

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her