HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Classé

Classé er kærlighed ved første blik for de fleste hi-fi entusiaster. Ingen andre produkter på markedet kan matche Classés massive udstråling af kompromisløs kvalitet på alle felter. Design, teknik, lydkvalitet, brugervenlighed – Classé sprænger skalaen over hele linjen!

  • Suveræn lydkvalitet 
  • Suverænt design
  • Høj brugervenlighed
  • Både stereo- og surroundløsninger
  • Mange alternativer koster langt mere

Når kun det bedste er godt nok

Canadiske Classé Audio er en af verdens førende producenter af musik- og hjemmebio-komponenter i den ultimative high-end klasse. Lige siden deres første forstærkerkonstruktion så dagens lys i 1980, har de utrætteligt arbejdet for at tilføre det ekstra touch af kompromisløs kvalitet, som gør det til en unik oplevelse både at eje og bruge et produkt. De få alternativer på samme tekniske niveau er væsentligt dyrere, og de ligner som regel noget, der er lavet til ingeniører eller fysikere – ikke til musikelskere.

Delta – kompromisløs high-end på alle fronter

Det fantastiske design i Delta-serien er ikke blot for et syns skyld, hvilket du lynhurtigt kan forvisse dig om, hvis du prøver at løfte på et af apparaterne. Den høje vægt er en direkte følge af Classés bestræbelser for at reducere lydforringende vibrationer og forstyrrelser til et absolut minimum. Strømforsyningerne er også massive kraftværker, som giver dig helt frie hænder til at vælge blandt markedets allermest eksklusive højttalere, inklusive tungtdrevne modeller som kan tvinge de fleste andre af markedets forstærkere i knæ.

En holdbar investering

Classé er ikke billigt, men det er til gengæld en holdbar langtidsinvestering, som tjener sig rigeligt hjem i ejerglæde og oplevelser. Designet er så innovativt og eksklusivt, at dit anlæg bliver en ren skulptur i stuen. Og du kan læne dig tilbage i sofaen i tryg forvisning om, at du har valgt det lækreste og mest velspillende hi-fi udstyr i denne verden.

Besøg Classés hjemmeside