Gå til indhold

Persondata politik og ophavsret

HiFi Klubben beskytter dine personlige data, når du handler hos os eller besøger vores hjemmeside.

Hvad bruges mine personlige oplysninger til?

Når du giver HiFi Klubben oplysninger om dig selv, bruger vi dem til at forbedre vores hjemmeside samt til at give dig en bedre dialog og service, for eksempel  e-mails omkring emner og produkter, som kunne have speciel interesse for dig.

Data kan i nogle tilfælde blive delt med vores samarbejdspartnere i bestræbelserne på at skabe den bedste og mest relevante kommunikation. Samarbejdspartnere i denne sammenhæng betyder typisk mediebureauer og analysefirmaer. Alle sådanne samarbejdspartnere har direkte kontakt med HiFi Klubben og har underskrevet en databehandler-aftale, der forpligter til en sikker og 100% fortrolig behandling af dine data. Dine oplysninger vil derfor aldrig blive videregivet til tredjepart, som vil kunne bruge dem til at kontakte dig direkte (reklame-spam og lignende). 

Persondataloven beskytter dig

Ifølge persondataloven har du ret til at blive informeret om behandlingen af personoplysninger. I HiFi Klubben ønsker vi at give dig så meget kontrol som muligt med dine private oplysninger. Du kan derfor til enhver tid gå ind og ændre eller slette dine personlige oplysninger under ”Min profil” i HiFi Klubben.

HiFi Klubben A/S, Mølbakvej 4, 8520 Lystrup, CVR. DK 89837316, er ansvarlig for de oplysninger, du afgiver til os f.eks. når du lader dig registrere i kundeklubben eller bestiller en vare online etc.

Registrering af anonyme besøgsdata (cookies m.m)

Information om besøg på vores websider bliver logget anonymt. Loggen indeholder ikke personidentificérbare oplysninger, men benyttes til statistik, som hjælper os i arbejdet med at gøre vores hjemmeside funktionel og brugervenlig.

Informationskapsler benyttes på de fleste hjemmesider og er små tekstfiler, som lagres af internet-browseren (Internet Explorer, Firefox eller andet) på din pc. "Elektroniske billeder" er usynlige grafikelementer, som i dette tilfælde læses fra Yahoo!s hjemmeside og bruges til måling af trafik på hjemmesiden.

For at du kan indgå aftale med os på hifiklubben.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

• Navn 
• Adresse 
• Telefonnummer 
• E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos HiFi Klubben A/S og opbevares i 10 år i forbindelse med garanti på produkter og eventuelle kritiske fejl på produkter, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og ansatte for HiFi Klubben A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos HiFi Klubben A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til HiFi Klubben A/S via e-mail online@hifiklubben.dk.

Ophavsret (Copyright)

Indholdet på dette website tilhører HiFi Klubben A/S og er beskyttet af loven om ophavsret. Information, inklusive tekst, billeder og lyd, må ikke reproduceres, ændres, kopieres eller gemmes i nogen form uden skriftlig tilladelse fra HiFi Klubben. Det er ulovligt at modificere indholdet på dette website. Overtrædelse af disse bestemmelser vil blive retsforfulgt.

HiFi Klubben tager forbehold for trykfejl og tekniske fejl på dette website. Indholdet på websitet kan ændres uden varsel.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her