Gå til indhold

Solutions

BYG MED LYD OG BILLEDE

Hi-Fi Klubben Solutions er en separat del af Hi-Fi Klubben, som er eksperter i at integrere den fede lyd direkte i din bolig. Intet projekt er for stort, intet projekt er for småt – så længe vi får lov til at få dit hjem til at lyde fantastisk.

 

 

 

Inspiration

Vi har efterhånden været med til at føre en del forskellige indbygningsprojekter ud i livet. Tjek vores galleri, og se hvor stort eller småt det kan gøres.
Se her

 

Video

Vi har sammensat en lille video, der helt præcist forklarer hvordan Hi-Fi Klubben Solutions fungerer. Den tager kun 2 minutter, og er mere end tiden værd.
Se her

 

Pris og proces

En skræddersyet lydløsning behøver ikke nødvendigvis være dyrt. Her et et par eksempler på hvad integreret vellyd kan koste.
Se her

 

Kontakt

Hvis det kilder lidt i maven, så tag kontakt til os. Så tager vi en snak, og finder ud af hvordan vi fører lige præcis din drøm ud i virkeligheden.
Se her

Vi hjælper også din virksomhed

Vi hjælper selvfølgelig også til, hvis du skal have sat musik på din butik, café eller andet.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her