HiFi Klubben

Gå til indhold

FIFA 18 i fuld surround

Har du lyst til en fodboldkamp på storskærm? Eller vil du bare gerne mærke lydbruset fra 99.000 begejstrede tilskuere?

Kom ned i HiFi Klubben, og oplev FIFA 18 i en hjemmebiograf. Fra mandag den 11. til lørdag den 16. juni kan du deltage i årets fedeste konkurrence. Uanset om du er verdensmester eller nybegynder, venter der dig et brag af en oplevelse.

Hvis du vinder i din lokale HiFi Klubben butik, får du et lækkert gaming headset fra SteelSeries. Men du får også muligheden for at deltage i den store finale, hvor vinderne fra alle HiFi Klubbens butikker kan møde op.

På den dag afholdes en slutrunde, og vinderen kan gå derfra med en hjemmebiograf til en værdi af 30.000 kroner!

FIFA 18 er et fodboldsimuleringsvideospil i FIFAs serie af videospil, udviklet og udgivet af Electronic Arts.

 

Regler for FIFA 18-konkurrence i HiFi Klubben juni 2018

Du dukker op i din lokale HiFi Klubben butik og fortæller, at du gerne vil deltage i FIFA 18-konkurrencen. Når der er plads ved butikkens konsol, skal du spille en enkelt halvleg med følgende indstillinger:

• Danmark vs. Frankrig (du spiller som Danmark)
• Kamplængde sat til 2x4 minutter. Men der spilles kun én halvleg.
• Niveau: Amatør
• Andre indstillinger: Standard

Du skal kæmpe for at få den højeste score i løbet af første halvleg. Tidspunktet for det første mål vil blive noteret, sådan der kan findes en vinder, hvis der er to eller flere, som har lige høj score.

Skulle der være flere deltagere i den enkelte butik, som har samme målscore-forskel, vil deltageren med flest scorede mål vinde over den med færre scorede mål.

Slutter to eller flere deltagere med samme målscore-forskel og på samme antal scorede mål, vil tidspunktet for det først scorede mål afgøre hvem som vinder.

Eksempler på resultater:
Resultatet 3-0 vinder over resultatet 2-0
Resultatet 4-0 vinder over resultatet 9-7
Resultatet 9-5 vinder over resultatet 7-3

Det er tilladt at deltage i flere HiFi Klubben butikker, men du kan kun vinde butikspræmien og adgang til finalen i én butik. Har du deltaget og vundet i flere butikker, vil du blive noteret for det resultat, du har opnået i den første butik. Den eller de andre førstepladser vil gå til den næste på listen i den enkelte butik.

Det er tilladt at deltage med ét registreret resultat om dagen pr. butik. Det er den første kamp, der spilles i butikken, som bliver registreret. Hvis der er tid og plads, er det ok at spille videre i butikken. Men efterfølgende resultater samme dag registreres ikke.

 

Vinder i de forskellige butikker:

FIFA18-vinder_DK.JPG

 

Grand Final i København

Er du så heldig – eller god – at du vinder førstepladsen i din lokale HiFi Klubben, får du mulighed for at deltage i den store finale på tværs af alle HiFi Klubben butikker i Danmark!

Finalen vil blive afholdt søndag d. 24. juni 2018 i København. Der vil blive lavet et slutspil, hvor du kommer i en gruppe og skal spille dig frem til finalekampene. Så uanset hvordan det går i Rusland, så har du mulighed for at vinde hæder og ære. Plus at der er flotte præmier på spil.

HiFi Klubben kontakter de lokale vindere senest tirsdag d. 19. juni, for at aftale de praktiske omstændigheder, så du kan komme sikkert til København og hjem igen.

 

 

Butikspræmie

 

Hurtigst på bolden i hver butik. Arctis 3 - Værdi: 699,-

I alle HiFi Klubbens butikker vinder deltageren med ugens bedste resultat det lækre Arctis 3 headset fra SteelSeries, der lader dig opleve dine spil med surround sound og sidder behageligt på hovedet under selv de længste gaming-sessions.

Læs mere om Arctis 3 her.

 

 

1. Præmien i København

 

Endeligt et ægte gamer-tv!
Værdi: 11.999,-

Et stort TV er altid lækkert, både til film og gaming. Men et af problemerne med de store modeller har været, at deres respons har været for høj, hvilket resultere i lags og dårlige spiloplevelser. Dette har Samsung taget alvorlig, og lavet en funktion på deres nye Samsung UE55NU8045, som hedder GAME MODE. Når du trykker på denne, får du fantastisk grafik og lav billedforsinkelse. Enhver gamers drøm!

Læs mere om TV’et her.

 

Hjertet i din hjemmebiograf - Værdi: 3.699,-

Med X2400BT er du ikke bare godt kørende fra start. Du har fremtidssikret dine gamingoplevelser i stor grad. Du kan opgradere fra de 5 højtalere du vinder med til 7 hvis du en dag for lyst til det. Du kan nyde trådløs musik enten via Bluetooth eller med det smarte multirumssystem HEOS.

Læs meget mere om X2400 her.

 

Potent højttalersystem fra danske DALI - Værdi: 13.494,-

Vi er næsten kede af at skulle af med dette surroundsystem. For det spiller virkelig fedt i mange af vores butikker! Det er som skabt til en hjemmebiograf – slankt og stilrent design, og super til både film og spil.

Helt ærlig – også selvom du ikke vinder konkurrencen, så skulle du prøve at komme forbi en af vores butikker og få en mavepuster af SUB E-12, den subwoofer som følger med i systemet. Det er vildt! 

Læs mere om hele systemet her.

 

2. Præmien i København

 

Arctis Pro med DAC gamer headset - Værdi: 2.199,-

Hvis det er lige ved og næsten, og du står med en flot sølvmedalje, skal du have en flot anden præmie også. Det får du i Arctis Pro – et gaming headset, hvor der er kælet for detaljen. Helt særligt for denne version  følger der en DAC med, som giver dig overlegen lydkvalitet, når du gamer.

Læs mere om høretelefonerne her.

 

3. Præmien i København

 

Jabra Elite Sport in-ear høretelefon - Værdi: 1.699,-

Ja, med en tredje plads er det vel fortjent, at du bliver sendt på træningsbanen igen. Men for at det ikke skal blive alt for surt, skal du have et par vandtætte Jabra Elite Sport høretelefoner med dig. Så gør det ikke noget, at du sveder,  mens du træner indersideafleveringer og helflugtere.

Læs mere om høretelefonerne her.

 

God kamp til alle!

 

 

Vi ses i din lokale HiFi Klubben butik

Tag en ven med, eller sving selv forbi den nærmeste HiFi Klubben butik. Find alle vores butikker her

 

Vidste du, at du for det samme som en god smartphone koster, kan få et fuldt surroundanlæg? 
…Altså 2 fronthøjtalere + 2 baghøjtalere + 1 centerhøjtaler + 1 subwoofer + 1 surroundreceiver… Vi nævner det bare lige.

Få fed lyd til spillene allerede i dag

Hvis du vil, kan du allerede nu forbedre dine spiloplevelser. Her har vi samlet nogle løsninger, der er lige til at slutte til dit TV.

 

 

Det er ikke tilladt for ansatte i HiFi Klubben og deres familiemedlemmer at deltage i konkurrencen. Vinderne i de enkelte butikker vil findes og kontaktes senest tirsdag d. 19. juni. Vinderen af den store finale vil findes søndag d. 24. juni i HiFi Klubben på Åboulevard, København.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her