HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Månedens anbefaling

Maj

I HiFi Klubben brænder vi for god lyd. Og det vil vi rigtig gerne dele med dig. Derfor lader vi hver måned en af vores kollegaer fortælle om et anlæg, som de synes er noget helt særligt.

Truls Skaabones er 25 år ung. Han har været butiksansat i HiFi Klubben gennem flere år og arbejder nu i vores netbutik. Om sommeren elsker han at stå på skateboard, og om vinteren finder man ham i knædyb puddersne på løjperne. ”Det eneste der er federe end at stå på et board, er at høre god musik samtidig,” siger Truls.

Med sin passion for både musik og udendørsaktiviteter var det i følge ham en udfordring at sammensætte det perfekte anlæg. Han havde brug for noget som både spillede fedt og som kunne fungerede udendørs. ”Bowers & Wilkins AM-1 udendørshøjtalere var det perfekte valg. De holder til vind og vejr, og de kan samtidig spille godt op i det et åbent landskab,” siger Truls. ”Udover det, er de lækre at se på, og det er jo fedt, når man har folk på besøg til afterski,” siger han og smiler.

Da det kom til at vælge forstærker og afspiller var valget meget let. ”Det skulle være noget, som du ikke skal rejse dig op for at betjene, og som alle til grill-aftenen kan føje sange til playlisten på. Derfor valgte jeg det trådløse HEOS Amp anlæg,” fortsætter Truls, ”Når du kombinerer den trådløse forstærker med de kraftige udendørshøjtalere fra Bowers & Wilkins, får du lyd, der overgår enhver alt-i-et-højtaler både på lydstyrke og kvalitet,” forklarer Truls.

”Lydkvaliteten på det her anlæg er faktisk så god, at du sagtens kan tage den med indenfor, og få gæsterne til at tro på at du spiller på et ægte stationært anlæg,” mener Truls. For at vise hvor godt anlægget lyder, spiller Truls som regel The Mountains med sangen The Valleys.”Det er et fremragende popnummer, der forkæler ørerne, når det spiller på det her superfede anlæg,” mener Truls. ”Den har lækre detaljer i diskanten og en god dyb bas. Derudover er det godt nummer at stå på board til, uanset årstiden,” afslutter han.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her