HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Sidste års TV til superskarpe priser

Vi sælger sidste års TV-modeller til superskarpe priser, så du kan se dette års store sportsbegivenheder med ekstra lækkert TV-billede. Slå til mens TV’ene stadig er på lager.

Nu får du lave priser på en lang række TV-modeller, så du kan invitere vennerne til de store sportsbegivenheder på et superlækkert TV-billede.  De lave priser gælder på serierne Samsung MU7, Samsung Q8, Sony XE8096 og Sony XE8505, så længe TV’ene er på lager.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her