HiFi Klubben

Gå til indhold

Nyd sommerens fodbold og alle dine andre favoritter på et splinternyt TV. Køb en Sonos PLAYBAR eller PLAYBASE sammen med dit TV – så får du meget bedre lyd, og du sparer penge lige nu.

Sommeren står i fodboldens tegn, og hvorfor ikke fejre det med et flot nyt TV, hvor du rigtig kan nyde alle de lækre detaljer? Du kan vælge mellem alle vores LED-, QLED- og OLED-modeller fra Samsung, Sony og LG, og lige nu kan du endda  spare 800 kroner, hvis du køber en TV-højttaler fra Sonos sammen med TV’et.

Sonos PLAYBAR og PLAYBASE er elegante og populære TV-højttalere, som begge giver dig meget bedre lyd end TV’ets egne indbyggede højttalere. En virkelig smart kvalitetsløsning, hvis du vil have god TV-lyd så enkelt og brugervenligt som muligt.

Vil du have masser af bas og spare endnu flere penge? Så tilføj en trådløs Sonos subwoofer – SUB – til dit TV/Sonos-køb, og få yderligere 800 kroner i rabat.

Kig ind i butikken, og lad os hjælpe dig med at finde dit nye TV. Så kan du også høre om vore andre fordelagtige tv-lyd løsninger, og hvordan god lyd løfter din TV-oplevelse op på et helt nyt niveau!

Tilbuddet gælder til og med 27. maj.

Løsninger til fed TV-lyd

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her