HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Månedens anbefaling

April

Alle vores ansatte brænder for god lyd, og vil gerne dele entusiasmen med flere. Derfor lader vi hver måned en af dem fortælle om et anlæg, som de synes er noget helt særligt.

Vi har taget en snak med Filip Gran Reierskog. Han arbejder deltid i Hi-Fi Klubben i Trondheim, og bruger en stor del af sin fritid på gaming. Filip anbefaler et anlæg bestående af to Argon ALTO55 gulvhøjtalere og en NAD D3020 forstærker.

”Hvis du skal have et godt anlæg uden at bruge hele børneopsparingen, er det her anlægget du leder efter” siger Filip.

De fleste hi-fi-elskere ønske sig, at deres pengepung er bundløs, når de skal købe nyt anlæg. Men før du får drømmejobbet eller vinder i lotto, bør du alligevel tillade dig selv at få fede lydoplevelser. ”Det her er det anlæg, der giver dig mest lyd for pengene” mener Filip. ”Selv med alt du trænger til af kabler og tilbehør koster anlægget stadig under 7000 kroner!”

Forstærkeren er kompakt og let at betjene. Den har dog stadig alle funktioner som man har brug for i dag. Du kan streame musik fra mobil, tablet, PC eller få TV-lyd i lækker kvalitet. ” Og den koster ikke mere end 3.400 kr,” siger Filip.

Højtalerne er kompakte og stilrene, og fås i både sort og hvid. ”Her får du højtalere med god styrke, til en utrolig lav pris,” siger Filip. ”Argon-højtalerne koster kun 3.000 kroner. Så har du mere end nok til overs til at købe de kabler du har brug for.”

Som gamer er det vigtigt for Filip, at anlægget ikke alene er godt til musik, men at det også giver spillyden en ny dimension – det er altså ikke en uden grund, at et af numrene han bruger til at demonstere anlægget, er taget fra et af hans yndlingsspil. Han har valgt Alain Johannes med Wildlands fra Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

Det andet nummer er Comba af det elektroniske band Mono fra deres album No Sheet. ”Her får man virkelig den gode lyd frem! Men det allerfedeste er, når man sætter sig ned og spiller et spil med lyden fra det her anlæg” siger Filip.

”Dette er klart det bedste anlæg du får til under 7000 kroner”, afslutter han.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her