Gå til indhold

Vi rydder op

Fyld foråret med fed lyd til nedsat pris

Herunder ser du tilbud som gælder i alle butikker. En del af disse tilbud findes dog kun i begrænset antal og er ikke nødvendigvis på lager i alle butikker. Det er heller ikke alle tilbud, der kan købes online. Her kontakter du i stedet din lokale butik for at bestille.

Butikken kan sende varen til dig, eller du kan selv hente den senere og spare fragten. 

Bemærk: Står der "DEMO" ved produktet, har modellen tidligere været pakket ud og kan have stået i udstilling eller lignende og kan derfor have mindre brugsspor (men de 14 dages returret og vores normale garanti gælder naturligvis fortsat).

KLIK HER OG SE BUTIKKERNES LOKALE TILBUD

 

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her