HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Månedens anbefaling

Marts

Alle vores ansatte brænder for god lyd, og vil gerne dele entusiasmen med flere. Derfor lader vi hver måned en af dem fortælle om et anlæg, som de synes er noget helt særligt.

I denne måned møder vi Marius Kristoffersen, der arbejder deltid i Hi-Fi Klubben, som nomade mellem Oslo og Lillestrøm. Han har sammensat et moderne anlæg, der ifølge ham viser, hvad fremtiden byder på.

”Det her anlæg er trådløst, tilgængeligt, af lækker kvalitet og kan tilpasses præcis til dit rum,” siger Marius. ”Man skal jo ikke lade sig begrænse af traditionelle ideer og forestillinger om hvordan stereo skal være!”

Han har sammensat anlægget omkring et møbel af mærket clic – en dansk producent, der er kendt for høj kvalitet og utrolig godt håndværk. clic-møbler kan nemt kombineres, så hvert møbel bliver unikt for hver ejer. Man kan også selv vælge både farve og dimensioner.

”Man kan gemme anlægget væk i møblet, hvis man helst vil det. Men jeg synes dog, at det her anlæg er så flot, at det fortjener at stå fremme. Pointen er, at du helt selv kan vælge. Og med Bluesounds Powernode2-forstærker får du både trådløs tilkobling og multirums-funktionalitet,” forklarer Marius.

Han har valgt et sæt Bowers & Wilkins 706-kompakthøjtalere. ”Du kommer nok ikke tættere på high-end i mellemprisklassen,” mener Marius. ”Her får du et sæt højtalere med masser af spilleglæde og høj lydkvalitet i et kompakte kabinetter. Alle elementerne er nye og markant forbedrede fra foregående serier. De har Coninuum-enheder til bas/mellemtone og en carbon-baseret diskant. Sidstnævnte er faktisk lige så god som nogle af de berylliumdiskanter, der bliver brugt af andre producenter til en væsentligt højere pris,” fortsætter han. ”Og højtalerne har samme hvide finish som clic-møblet, så du kan få et 100% matchende look.”

”Kompakthøjtalerne kan godt bruge lidt hjælp ved høj lydstyrke, kraftig bas eller når du ser film. Derfor har jeg valgt en utrolig god subwoofer, der på egen hånd kan klare alle lave frekvenser, nemlig den nye Bowers & Wilkins DB3D,” fortæller Marius.

”Det er en vanvittigt præcis og kraftig subwoofer, som endda har integreret rumkalibrering via en app. Det betyder, at du kan få den til at lyde godt, uanset om du har en moderne eller en mere traditionel stue – rummet er ikke længere en begrænsning. Og hvis du gerne vil skjule anlægget, kan det også stå i møblet takket være det vibrationsfri design,” forklarer han.

Når Marius skal vise, hvor godt et moderne anlæg kan lyde, spiller han Kiesza med sangen Hideaway. ”Hvis man får sig et Tidal Hifi-abonnement, så kommer bassen virkelig frem. Her hører man hvor tæt på fremtiden, vi allerede er,” afslutter han.   

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her