Gå til indhold

Fed lyd til konfirmanden

Til din konfirmation må du godt ønske dig lidt mere, end du plejer. Hvad med den lyd, som du altid har drømt om? Her har vi nogle gaveideer, som du vil glæde dig over langt ud i fremtiden. Der er lidt til enhver smag, uanset om du vil have et par høretelefoner i lækkert design, en cool pladespiller eller federe lyd til din gaming.

Årets fedeste konfirmandgaver

 

Trådløse høretelefoner

Hav god lyd i ørerne uden irriterende kabler, når du sidder i bussen, dyrker sport eller binger YouTube på sofaen. Vi har cool stil til alle!


Se alle høretelefoner her

 

Gaming headset

Få federe gaming-lyd, og gå klart igennem til dine team-mates, når online-spillet spidser til. Vi har gaming headsets med cool design, surroundlyd og trådløs forbindelse med minimal latency.

Se alle gaming headset her

 

Trådløse højtalere

Med en god trådløs højtaler har du altid musik på værelset, og når du er afsted med vennerne. Du kan få små højtalere, der passer lige ned i rygsækken eller større højtalere med ekstra mange kræfter til at spille højt. 

Se vores trådløse højtalere her

 

Musiksystemer

Vi har anlæg til den retro-cool vinyl-lytter, til dig der streamer musikken og alle ind imellem. Uanset om du vil spille højt eller vil have den flotteste lyd, så kan du garanteret finde et anlæg, som du vil elske.

Se vores musiksystemer her

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her