Gå til indhold

Gaminglyd i verdensklasse - uge 12

Oplev de fedeste spil i surround og vind fede præmier i uge 12

Kom ind i vores butikker i uge 12, og hør hvor fedt gaming kan lyde. Vi holder gaming-event, hvor du kan opleve PS4-spil på vilde surround-systemer og vinde store præmier – som din helt egen hjemmebiograf.

Vi gentager sidste års succes og afholder igen et gaming event, hvor du kan vinde store præmier og høre, hvor fedt PS4-spil lyder på et ægte surround-system. Sæt kryds i uge 12, hvor du kan opleve eventet i alle vores butikker.

I år skal du ikke være professionel gamer for at løbe med vores præmier. Du skal bare komme ned i en af vores butikker, prøve hvor lækkert det er at game med surroundlyd i en rigtig hjemmebiograf og svare på et par hurtige spørgsmål omkring gaming. Vi trækker tre vindere i den efterfølgende uge, og så må vi se, om det er dig, der skal invitere vennerne på gaming-aften i din helt egen surround-hjemmebiograf med projektor og PlayStation 4 Pro.

Vi gør en fed hjemmebiograf klar i butikken, så du kan prøve spillene Battlefield 1, Horizon Zero Dawn og Portal Knights med lyd i verdensklasse. Du får svært ved at få armene ned, når du hører, hvor meget federe din oplevelse bliver med surround!

Spilproducenten DICE laver spillyd i verdensklasse. Læs, hvordan de har skabt den fantastiske surround-lyd til Battlefield 1 her.

 

Tilbud på lyd til gaming

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her