HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Høretelefonernes trådløse topmodeller

Nul støj, nul kabler, ren luksus

Når du først har oplevet friheden ved et sæt trådløse Bluetooth-høretelefoner, er der ingen vej tilbage. Og med aktiv støjreduktion (ANC) kan du lukke af for omgivelsernes støj og nyde din musik helt uden forstyrrelser.

Topmodellerne fra Sony, Bowers & Wilkins og B&O PLAY giver dig både Bluetooth og støjreduktion – og selvfølgelig lyd, design og komfort i verdensklasse.

 

Vi tror du vil kunne lide mere end bare denne side

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her