Gå til indhold

Podspeakers

Vi sælger ikke længere Podspeakers

Hi-Fi Klubben og Podspeakers har stoppet samarbejdet og er gået hver til sit. Det har været med tungt sind, da Podspeakers længe har været et centralt og definerende brand i Hi-Fi Klubben. Vi tror dog på, at det er et valg, der er vil gavne begge parter.

Vi arbejder løbende på, at finde nye alternativer til dig, der både elsker hi-fi-lyd og lækkert karakteristisk design. Du er altid velkommen til at spørge i vores butikker eller kontakte kunde-supporten,  hvis du vil vide noget om vores nye produkter. Det samme gælder hvis du har spørgsmål til din Podspeaker eller hvis den skal repareres. Vi hjælper dig!

Til Podspeaker siger vi tak for mange års godt samarbejde, og held og lykke fremover.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her