Gå til indhold

DALI ZENSOR PICO

SUPERKOMPAKT HI-FI-HØJTTALER TIL BUDGETPRIS

  • Superkompakte mål
  • Særdeles god lyd for størrelsen
  • Velbygget med flot finish
  • Fine allround-kvaliteter
  • Integreret nøglehuls-vægbeslag

ZENSOR PICO er en superkompakt og elegant hi-fi-højttaler, som er lige til at placere på en hylde eller på væggen via det integrerede nøglehuls-vægbeslag. Her får du ægte kvalitetslyd uden store højttalere, og de seriøse enheder giver et overraskende dynamisk og velopløst lydbillede, som får både musik og filmlyd til at præsentere sig flot i et mindre rum.

ZENSOR PICO er tunet til en placering tæt på væggen, og den vil give dig lydoplevelser i en helt anden liga i forhold til de plastikhøjttalere, der følger med varehusenes billige mikrosystemer.

Masser af kombinationsmuligheder
De små mål sætter selvfølgelig deres naturlige begrænsninger i den dybe bas, men hvis du supplerer ZENSOR PICO med en subwoofer – for eksempel DALIs egen SUB E-9F – får du masser af bund og råstyrke både til musik og filmlyd. I hjemmebiografen kan du supplere med ZENSOR PICO VOKAL i centerkanalen. Denne er identisk med ZENSOR PICO, bortset fra at vægbeslag og terminaler er tilpasset vandret placering.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her