HiFi Klubben

Gå til indhold

Wireless is more

Førende indenfor wireless

Jabra var først på markedet med Bluetooth hovedtelefonen, og siden er de fortsat med at skabe innovative produkter med omdrejningspunkt i lyd. Jabra har målet, at lave produkter der arbejder for dig, så du kan gøre mere, om du er på arbejde, træner, er hjemme eller på farten. Det gør de blandt andet ved hjælp af avancerede teknologier og smartfunktioner, der giver dig den fulde kontrol.

Resultatet er produkter i høj kvalitet, med unikke funktioner som du ikke havde forestillet dig.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her