HiFi Klubben

Gå til indhold

OLED – fremtidens TV?

OLED (Organic LED) er efter nogle års tilløb blevet en reel spiller på TV-markedet, og her er Sony i spydspidsen af udviklingen med sine superelegante high-end OLED-TV. I OLED-skærme er det de enkelte pixels, der udsender lys, så du får de kombinerede fordele fra LED og det nu uddøde plasma-TV: superfladt design, lavt energiforbrug, perfekt sortniveau og ultrahurtig responstid.

Sony udnytter fordelene fra OLED til at skabe helt unikke TV. De slanke skærme har knivskarpe detaljer, brillante farver og et sortniveau, der er langt bedre, end du ser i LED-TV. TV’ene har indbyggede standere, der næsten får TV’et til at se ud, som om det svæver, når det står på et TV-møbel. 

Lyden i Sonys OLED-TV bygger på en unik teknologi, hvor hele skærmen fungerer som højttaler. Det bliver yderligere understøttet af en bashøjttaler i den integrerede stander, så du tilsammen får en TV-lyd i særklasse. Alt i alt er det spektakulære TV, som med garanti vil løfte dine filmoplevelser til helt nye højder.

 

 

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her