HiFi Klubben

Gå til indhold

Hi-Fi Scenen Talks med Baroness

Bevidsthedsudvidende hovedtelefoner og kunsten at stoppe sig selv

For Baroness’ frontmand John Baizley  handler musik og lyd altid om at være nysgerrig! Tage udgangspunkt i det man gjorde sidst, og så gøre det stik modsatte. Hør ham fortælle om, hvordan hovedtelefoner hjælper ham til at nå et andet bevidsthedsniveau, om kunsten at stoppe sig selv, inden man ødelægger et nummer - og om, hvordan Flaming Lips’ lyd altid har været en inspirationskilde!

Vi tror du vil kunne lide mere end bare denne side

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her