HiFi Klubben

Gå til indhold

GOD DEAL PÅ QLED

Køb en QE55Q8F eller QE65Q8F fra Samsung, og få en Samsung Tower Stand (VG-SGSM11S) med i købet. Tilbudet gælder sålænge lager haves.

Når du køber et Samsung QE55Q8F eller QE65Q8F QLED-TV, får du nu en lækker bordstander (Tower Stand værdi 5999,-) med i købet gratis! Tilbudet gælder så længe vi har lager af bordstanderen. Dette gælder ved køb i vores butikker og i webshoppen.

Når du lægger en 55 eller 65 tommer Q8F TV og en bordstander i kurven ændrer prisen sig automatisk.

 

 

 

 

Tilbuddet gælder ved køb af Samsung TV-modellerne QE55Q8F og QE65Q8F og sålænge lager haves.

Tilbuddet gælder ved køb af Samsung TV-modellerne QE55Q8F og QE65Q8F og sålænge lager haves.Tilbuddet kan ikke kombineres med andre mærker eller modeller af TV.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her