HiFi Klubben

Gå til indhold

Lyden af sommer

Hvordan lyder sommer? Det har 10 af landets stærkeste musikprofiler givet deres bud på. Lyt med, eller del din egen summer playlist og vind god lyd til din sommer

Orgi-E / Klamfyr

ORGI-E / KLAMFYR

Ses På Grillen

Min playliste tager udgangspunkt i grillfest, noget man holder meget af i gårdhaverne i Albertslund og som vi stadig har med os i studiet eller på turen rundt i Danmark. Vi starter altid stille op med kød på grillen og Aperol i bægeret. Det vigtige er at der altid er rytme. Senere på aften og i løbet af listen vil danseskoene side løsere, sangene blive dummere og det hele skal helst ende med en flot duftefinger ude i busken … Husk at vaske grillhandsken inden du rør ved bøf nummer to.

INDLÆS PLAYLISTE

Le Gammeltoft

Lange Sommerdage

Sommeren er over os, og de lange, lyse døgn fylder. Derfor skal musikken kunne passe til mange forskellige stemninger - stranden, festen, formiddagene og når man bare lægger sig ned på græsset med lukkede øjne. Her er nogle af mine favoritter - nye og gamle.

INDLÆS PLAYLISTE

Thomas Buttenschøn

Finally! It's summertime... and I might be hungover

Når man er fyldt 30 vil man ikke have, at musikken skal være højt. Man vil bare have noget rart, der kan fylde rummet med lækre og behagelige lyde. Og teksterne skal være mere elendige end hvordan, du føler dig. For så får man det bedre.

INDLÆS PLAYLISTE

Vinnie Who

The Floating Life

Min playliste er egentlig bare et udsnit af min musiksmag denne sommer. Den indeholder både sange, som jeg for nylig har opdaget, og som inspirerer mig for tiden. Samtidig er der klassikerne, som jeg altid kan vender tilbage til.

INDLÆS PLAYLISTE

Jacob Bellens

Jacob Bellens

LAWNMOWING IN OUR BACKYARD '91-'98

Gennem min barndom og mine teenage-år slog jeg græs hjemme hos mine forældre en gang om ugen. Plænen var ret stor, så det tog gerne to timers tid. Helt perfekt til at lytte til hjemmelavede mixtapes i forskellige genrer i min walkman. Den her playlist repræsenterer en samling af de tracks, jeg lyttede mest til i mine dedikerede hiphop-bånd i den periode. gode tider, masser af sol og generelt bare god musikalsk dannelse.

INDLÆS PLAYLISTE

Simon Dokkedal

Head Nod or Not

Beats, instrumental, hard, drums....

INDLÆS PLAYLISTE

Thomas Fleurquin

THOMAS FLEURQUIN

TDF's Disto Disco 2017

The playlist goes like this: Disto 2017 picks >> new & old techno >> twisted pop classics >> German rave magic. I have been a techno enthusiast since 1991. This list includes the ONLY good track from Daft Punk - and the ONLY band who is allowed to play guitar (Slint).

INDLÆS PLAYLISTE

Emilie lilja

THE BEST SUMMER IS YET TO COME

The playlist contains a various of artists, which either has a personal meaning to me or is just freaking legendary. It has a bit of every mood in the mix, but above it all - the vibe in this playlist fits perfectly with an Aperol Spritz in your hand.

INDLÆS PLAYLISTE

Christian d’Or

Resting Beach Face

Lige dele numre der matcher den slow motion agtige trance du er i på en meget varm sommerdag, og lige dele numre der (måske) vækker dig fra den.

INDLÆS PLAYLISTE

Jeppe Nissen

De solrigeste sange til at formørke din sommer!

Sommer er sol. Men solen kan også være formørket og dermed endnu mere sej. Her er en samling sange der alle handler om sol, men på den mørke måde. På med solbrillerne og tag denne playliste med dig gennem sommeren, det vil med garanti gøre den endnu mere forrygende! Den fungere i øvrigt også virkeligt godt med kolde øl til.

INDLÆS PLAYLISTE

UGENS VINDER

Klar på mere musik? Lyt til playlister fra:

Del din Summer Playlist og vind!

Hvordan lyder din sommer? Del din playliste med os og deltag i ugentlige konkurrencer om god lyd!

Del din playliste her ?

Konkurrencebetingelser

Del din Summer Playliste

Hvordan lyder din sommer? Del din playlsite med os her!

deltag her: ?

Se nogle af brugernes playlister her

SHUFFLE PLAYLISTS

Jacob
Bogh

Anders
Vangsgaard

MICHELLE
Bendorff

AMALIE
KRUSE

Max
Chewning

JACOB
Packert

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her