Gå til indhold

HJEMMEBIO MED DET HELE

Nu med HEOS multirum

Denon er avanceret hjemmebio til dig, der vil have det hele. Du kan udnytte de allernyeste lyd- og billedformater, og nu får du også indbygget HEOS multirum, så du er klar til at fylde hele dit hjem med trådløs musik!

De nye AVR-X2400H og AVR-X1400H fra Denon er fuldt udbyggede 7.2-kanals receivere, som er klar til at fylde din hjemmebiograf med lækker højopløst filmlyd. Alle de nyeste HDMI-standarder er understøttet, og med indbygget wi-fi, AirPlay, Spotify Connect og Bluetooth har du et uudtømmeligt univers af trådløs musik liggende lige under fingerspidserne på din smartphone.

Indbygget HEOS til trådløs musik i hele dit hjem

Du får også indbygget HEOS multirums-funktion. HEOS er Denons eget trådløse musiksystem, som gør det muligt både at streame musik i topkvalitet på anlægget og i resten af dit hjem. Du udbygger bare med de trådløse HEOS højttalere og musikstreamere, som du har brug for – og hele familien kan finde ud af det.

Grænseløse oplevelser med film og musik – kom ind og oplev årets nye Denon-receivere i Hi-Fi Klubben! 

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her