Gå til indhold

NEM MUSIK UDE OG INDE

Bluetooth-højttaleren følger dig overalt

Med en bærbar Bluetooth-højttaler kan du nyde din yndlingsmusik, selvom du er milevidt fra den nærmeste stikkontakt. Alle tiders til stranden, båden, sommerhuset eller campingturen. Fyld din sommer med trådløs musik!

Du behøver ikke at undvære din yndlingsmusik, bare fordi du har bevæget dig ud i det fri. En bærbar Bluetooth-højttaler med batteri følger dig overalt: på stranden, i båden, på campingturen, hos vennerne, i haven, eller hvor du nu bevæger dig hen. Hvorfor dog nøjes med en skrattende mobilhøjttaler, når det så nemt kan blive så meget bedre? Som bonus kan dine venner også streame deres yndlingsmusik direkte fra telefonen.

 

Spil udendørs hjemme på terrassen 

Du behøver ikke at nøjes med en bærbar højttaler, bare fordi du gerne vil lytte i det fri. Højttalere til udendørs brug er bygget til at modstå blæst og fugt, så du også kan nyde den gode lyd på terrassen, i garagen, i båden og andre udendørs steder. 

 

Se mere om bærbar og udendørs lyd

 

Bluetooth, batteri og bærbar

Få trådløs musik overalt – også langt fra nærmeste stikkontakt.
Se her

 

SOUNDBOKS – tag festen med overalt

Troede du ikke, at du kunne spille højt med batteri? Tro om igen.
Se her

 

KATCH kvalitet

DALI har lavet en af verdens lækreste Bluetooth-højttalere. Oplev den.
Se her

 

Lækker lyd på terrassen

Udendørs lyd kan også være god lyd. Her er højttalerne til vind og vejr.
Se her

 

Se alle vores Bluetooth højttalere her

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her