Gå til indhold

OPLEV SMART SURROUND

Smart Surround er nem og elegant hjemmebio for hele familien. Kom ind og oplev det i Hi-Fi Klubben 21.-22. april – så har du også chancen for at vinde et komplet Smart Surround system!

Hjemmebio behøver ikke at betyde store, komplicerede anlæg og lange kabler på kryds og tværs igennem stuen. Smart Surround betyder nem opsætning, nem betjening og mulighed for trådløse surroundhøjttalere. Kort sagt hjemmebio for hele familien!

21. og 22. april har vi premiere på Smart Surround i Hi-Fi Klubben. Vi holder åbent hus, hvor du kan opleve fire forskellige Smart Surround-løsninger, som allesammen kan løfte din film- og TV-oplevelse op på et helt nyt niveau.

Kom ind i butikken og lad os vise dig, hvor nemt det er blevet at få surround hjemme i stuen. Så kan du samtidig deltage i vores store konkurrence, hvor du kan vinde det af de fire systemer, du bedst kan lide. 

 

Under vores Åbent Hus-arrangement kan du vinde et af de fire Smart Surround-systemer, som vi præsenterer på dagen (værdi op til 17.993,-).

Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig konkurrencen i butikken og fortælle os, hvilket af de fire systemer, du helst vil vinde. Held og lykke!

Læs mere om systemerne her.

 

Den fulde løsning

HEOS AVR giver dig alt det fede fra en helt ægte surround-biograf – minus en masse besvær og kabler. Også perfekt til musik i stereo.
Se her

 

Så nemt kan det gøres

Sonos PLAYBASE ligger fladt på hylden, og du stiller bare dit TV ovenpå. Kan udbygges med trådløs subwoofer og trådløse surroundhøjttalere.
Se her

 

Soundbar i særklasse

HEOS Bar kan tilbyde fed TV-lyd og tilslutninger til alt dit udstyr. Vælger du subwoofer og trådløse baghøjttalere oveni er du rigtigt godt på vej!
Se her

 

Hvad har du brug for?

Sonos PLAYBAR kan give dig surroundfornemmelse på egen hånd. Tilføj trådløs subwoofer og trådløse baghøjttalere for endnu større oplevelser.
Se her

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her