Gå til indhold

Fed lyd til konfirmanden

Når du træder ind i de voksnes rækker, fortjener du at få din lyd leveret på ordentlig manér. En ny verden, hvor musik virkelig begynder at betyde noget for dig – og så rækker det bare ikke med højttaleren i din mobil.

Herunder ser du årets fedeste konfirmandgaver

Hovedtelefoner

Her er hovedtelefoner til ethvert behov, om det er til bussen, sport eller gaming. Cool stil til alle!

 

Se alle hovedtelefoner her

 

Trådløse højttalere

Få en sej Bluetooth-højttaler til værelset eller til at tage med i tasken. Masser af størrelser og modeller at vælge imellem, så det bliver nemt at få fed lyd fra din smartphone eller tablet.

 

Se alle trådløse højttalere her

 

Rigtige stereosystemer med masser af streaming

En sikker måde til at få lækker stereolyd på værelset. Her er stereosystemer, der kan sluttes til computeren og TV’et, og du kan streame og betjene det hele direkte fra mobilen.

 

Se flere stereopakker her

 

Retro når det er bedst – pladespilleren lever

Vinylpladen er mere cool end nogensinde, og mange sværger stadig til den varme analoge lyd. Fås i mange friske designs og retromodeller.

 

Se flere pladespillerløsninger her

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her