HiFi Klubben

Gå til indhold

Kom godt i gang med vinyl

Overalt i verden snurrer der stadigvæk ældgamle eller nyudgivne vinylplader rundt på alverdens pladespillere. Det på trods af, at teknologien efterhånden har nået en alder hvor den for længst burde være pensioneret. Men vinyl bliver bare ved med at være fantastisk. Der er noget ubenægteligt romantisk ved at holde sin musik i hånden, ligge den på en pladetallerken og placere pickuppen i rillen – det vil vi gerne hylde i Hi-Fi Klubben.

Her på siden kan du tilmelde dig vores vinyl-event, tjekke vores udvalg af pladespillere, RIAA-forforstærkere og andet vinyl-relateret udstyr eller bare lære lidt om, hvordan vinyl-verdenen fungerer.

 

Tjek vores store udvalg

 

Se alle vores
pladespillere

Pladespillere i alle former, farver og prisklasser.
Se her

 

Se alle vores RIAA/pick-up forforstærkere

Så kan du tilslutte din pladespiller til alle anlæg.
Se her

 

Se vores store
pickup-udvalg

Pickupper fra økonomiklasse til high-end.
Se her

 

Se alt vores
tilbehør

Elsk din pladespiller med lækkert tilbehør.
Se her

 

Den nemme vej til fed vinyl-lyd

Et sæt aktive højttalere og en pladespiller med indbygget pickup-forforstærker. Det er alt, hvad du skal bruge for at nyde den lækre lyd fra din vinylsamling. Helt uden separat anlæg! 

 

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her