HiFi Klubben

Gå til indhold

Yousee lukker for FM-signalet

MODTAGER DU FM-RADIO FRA ANTENNESTIKKET I VÆGGEN? SÅ ER DET NU TID TIL AT FINDE EN NY OG BEDRE LØSNING.

YouSee slukker nu for FM-signalet for at give mere plads til hurtigt bredbånd. Det betyder, at du nu skal finde en ny radioløsning, hvis du får dit FM-signal via din kabel-TV tilslutning, for eksempel til anlægget i stuen. Du har flere muligeder for at høre radio fremover - se her:

  • Du kan anskaffe en bordradio eller et anlæg, der kan modtage radio via DAB, FM eller internet.
  • Du kan købe en streamingboks, som kobles til dit eksisterende anlæg.

ER DU KLAR TIL DAB ELLER INTERNET?

En bordradio er supernemt og giver dig alle de landsdækkende DAB-kanaler fra DR, både P1-P4 og en håndfuld populære specialkanaler. Lokalradio klarer du via FM. Du kan også få bordradioer med internetradio, hvor du via dit trådløse hjemmenetværk (wi-fi) kan modtage titusindvis af kanaler fra hele verden. Inklusive de danske DAB-kanaler og de fleste lokalradioer. Med en streamingboks til anlægget kan du få både internetradio og adgang til meget andet musik på nettet. Den lille boks får dit anlæg helt up-to-date i et snuptag, og det er meget sjovere end bare at køre videre med FM på en stueantenne.

 

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her