HiFi Klubben

Gå til indhold

Ny NAD Masters Series – bygget til fremtiden

Stereo eller hjemmebio – den nye Masters-serie vil opfylde dine vildeste drømme både i dag og i morgen.

Almindelig high-end giver dig fantastisk lydkvalitet. Den nye Masters-serie fra NAD giver dig også fantastiske muligheder. For første gang nogensinde kan du nu få både musikoplevelser og fleksibilitet i den absolutte verdensklasse i ét og samme produkt.

Er du til stereo?

M12 og M22 giver dig Masters-oplevelsen i 2 kanaler!

M12 er en audiofil digital forforstærker/DAC med enestående ren og detaljeret lyd. Født med tilslutninger til både digitale musikkilder, computer (USB) og analogt udstyr inklusive pladespiller. Med NAD’s unikke MDC-indstiksmoduler kan du udbygge med Bluesound high-end streaming eller HDMI til 24-bit stereolyd. Designet er udført med lækkert touchpanel og en forrygende flot finish, der bare skal opleves.

M22 er en high-end analog Klasse D-effektforstærker med 2 x 250 watt, PowerDrive, enestående ren lyd og næsten uudtømmelig råstyrke, selv med de mest krævende højttalersystemer. 

Er du til hjemmebio?

M17 og M27 giver dig Masters-oplevelsen i 7 kanaler! 

M17 er en digital surround-processor med enestående lydkvalitet og MDC-modulopbygning til opgradering med fremtidige teknologier. Det kommende HDMI 2.0 -modul er inkluderet i prisen, og et Dolby Atmos-modul er på vej. Du kan også opgradere med indbygget Bluesound-modul til trådløs musikstreaming og app-kontrol på højeste niveau. Designet er udført med lækkert touchpanel og en forrygende flot finish, der bare skal opleves.

M27 er en 7-kanals high-end analog Klasse D-effektforstærker med enestående ren lyd og næsten uudtømmelig råstyrke, selv med de mest krævende højttalersystemer.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her