HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Drømmer du om at fylde dit hjem med lækker lyd uden at skulle se på højtalere, anlæg og kabler? Så skjul det hele i væg og loft! Det lyder godt, det er nemt at bruge, det er elegant, og du får helt frie hænder til at indrette din bolig.

Event_LLAL-campaging-LP_ALL.jpg

Sådan bygger du med lyd

Få inspiration til diskret lyd i hjemmet d. 21. marts

Skal du bygge nyt hus eller renovere, og tænker du på at bygge lyd og billede ind fra starten? Den 21. marts holder vi inspirationsaften i HiFi Klubbens butikker, hvor du kan høre om masser af smarte indbygningsløsninger; skjul dit hi-fi i et elegant møbel, byg højtalere diskret ind i væg og loft og få nemt trådløs lyd i hele hjemmet.

Glæd dig til få mange nye idéer til diskret lyd i dit hjem og hvordan du kommer godt i gang. Vi sørger for forfriskninger, en aften med behagelig stemning og ikke mindst masser af god lyd.  

Tilmeld dig her

 

FreeVisit_LLAL-campaging-LP_ALL.jpg

Book en gratis rådgivning i marts

Vi hjælper også hjemme hos dig

I HiFi Klubben er vi eksperter i indbygningsløsninger, og vi kan hjælpe dig med alt det nødvendige til både små og store projekter:

  • Diskrete lydløsninger i høj kvalitet til alle typer rum
  • Rådgivning og inspiration
  • Optimering af alle løsninger til dit behov og dit budget
  • Projektering og installation i forbindelse med nybygning og ombygning
  • Fuld entreprise inkl. kontakt til arkitekt og håndværkere

Overvejer du en integreret lydløsning og er du i tvivl om mulighederne, tilbyder vi et uforpligtende besøg hjemme hos dig. Vi hjælper dig med vejledning til dit projekt, uanset om du drømmer stort eller bare vil have anlægget ud af syne i et enkelt rum. Udfyld formularen herunder, så giver vi dig et kald for at aftale nærmere. Vi må nødvendigvis tage forbehold ved afstande over 30 km fra nærmeste butik.

 

20%_LLAL-campaging-LP_DK-NO-SE.jpg

Spar 20% på indbygningshøjtalere

Hvis du melder dig ind i vores kundeklub lige nu, får du hele 20% rabat på indbygningshøjtalere fra DALI og Bowers&Wilkins. Du får din rabat-kode tilsendt via e-mail så snart du er indmeldt, og den kan bruges helt frem til den 30. april ved køb af en eller flere af indbygningshøjtalerne.

Hvis du i forvejen er medlem kan du bruge samme rabat-kode, som du har modtaget gennem vores seneste nyhedsbrev om indbygning.

Tilmeld mig kundeklubben

Indtast din e-mail for at tilmelde dig kundeklubben. Så kan du spare 20% på dit næste køb af indbygningshøjtalere fra DALI og Bowers & Wilkins.

@
Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her